Ζαραδούκας: Στένεψαν τελείως τα περιθώρια

12:46 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

Αύριο στο "Κλ. Βικελίδης" η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως υποστήριξε ο Γιάννης Ζαραδούκας ο οποίος υπογράμμισε πως τα περιθώρια έχουν στενέψει τελείως και πως θα πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να δείξουν θέληση για την νίκη από το πρώτο λεπτό και να δώσουν το 100%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Άρη στην ιστοσελίδα novasports.gr
- Γιάννη, η ήττα από τον Πλατανιά σας έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο. Ακολουθεί το πολύ κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό.

"Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας, παρά μόνο την νίκη. Έχουμε αναλάβει όλοι τις ευθύνες μας, ένας προς ένα, ώστε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και ο καθένας θα δώσει το 100% γιατί στένεψαν τελείως τα περιθώρια. Πιστεύω ότι έχουμε καταλάβει, πλέον, τα γίνεται".
- Έχεις εξήγηση για ποιο λόγο έχει φτάσει η ομάδα μέχρι εδώ;
"Εξήγηση δεν υπάρχει. Κακή συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο, δεν μας βγήκε το παιχνίδι και χάσαμε. Τώρα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας παρότι τον απογοητεύσαμε πάρα πολύ. Μέχρι κάτω στην Κρήτη ήρθε και δεν γίνεται μια ομάδα με τέτοια δυναμική να την απογοητεύουμε τόσο πολύ".
- Πέρα από την απόδοση, σημαντικό είναι να αλλάξει και η ψυχολογία;
"Πιστεύω ότι δεν είναι τόσο πολύ το ψυχολογικό, όσο ο εγωισμός που πρέπει να βγάλει ο καθένας μέσα στο γήπεδο και όλοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Και αυτό θα γίνει".
- Ξέρεις, ούτε ο Παναθηναϊκός διάγει τις καλύτερες μέρες του. Υπάρχουν και εκεί προβλήματα. Είναι αυτό στο σημείο στο οποίο μπορεί να ποντάρει ο Άρης;
"Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Προσωπικά με ενδιαφέρει τι κάνει ο Άρης και θέλω πάρα πολύ να κερδίσουμε".
- Πώς περιμένεις αγωνιστικά το παιχνίδι;
"Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, γιατί και οι δυο θέλουν την νίκη. Εγώ, θέλω να δείξουμε από το πρώτο λεπτό την θέληση που έχουμε για την νίκη και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα