«Ύψιστη τιμή για τον Αραγονές»

20:32 4/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο άνθρωπος που έβγαλε την εθνική Ισπανίας από τη μιζέρια, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2008 μετά από 44 χρόνια ανομβρίας απεβίωσε το περασμένο Σάββατο(1/2) με την Μποτέλα να αισθάνεται πως το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται στην κατάλληλη στιγμή.
«Δε θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη στιγμή για αυτό το παιχνίδι. Αυτός ο αγώνας αποτελεί την ύψιστη τιμή στη μνήμη

του Χοσέ Λουίς Αραγονιές», δήλωσε η Ισπανίδα δήμαρχος στο περιθώριο της τελετής υποδοχής των προέδρων των δύο ομάδων το μεσημέρι της Τρίτης στο δημαρχείο της ισπανικής πρωτεύουσας.
«Είναι τιμή μου να υποδέχομαι τους προέδρους των δύο συλλόγων, δύο πολύ σημαντικούς ανθρώπους για την πόλη μας και για την Ισπανία. Θέλω να τους συγχαρώ για την παρουσία τους στην ημιτελική φάση του κυπέλλου».
Η Μποτέλα εξέφρασε την επιθυμία να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ κάλεσε τους οπαδούς να συμπεριφερθούν όπως αρμόζει σε έναν ημιτελικό.
«Πιστεύω ότι οι οπαδοί θα βοηθήσουν, ώστε να πραγματοποιηθεί ένας πολύ όμορφος αγώνας. Σαν δήμαρχος, ωστόσο, οφείλω να ζητήσω τη συνεργασία όλων και το σεβασμό για αυτούς τους σπουδαίους ημιτελικούς, που θα φιλοξενήσει η πόλη μας».
Τέλος, ευχαρίστησε τους προέδρους, που έδωσαν το παρών στην τελετή, ευχόμενη «καλή τύχη» σε αμφότερες τις ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα