Σπάνε τα κοντέρ Μέσι και Ρονάλντο

15:04 18/1/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΤΣΕ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 1-0
Γήπεδο: Μαρτίνεθ Βαλέρο

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Έλτσε που κέρδισε με 1-0 τη Λεβαντέ.

Η Έλτσε είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το πρώτο μέρος και από το 12ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε ένα γκολ του Τζόναθας. Μάλιστα η Λεβάντε από το 6ο μόλις λεπτό έχασε τον Ναβάρο με κόκκινη κάρτα. Η Έλτσε είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά της στο 21', καθώς έχασε πέναλτι με τον Φαίρ.

Στην επανάληψη η Λεβάντε παρότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, κέρδισε

πέναλτι στ 72' αλλά και πάλι ο Ρούμπεν Γκαρθία δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΕΛΤΣΕ: Τίτον, Σουάρεθ, Ρόκο, Πελεγρίν, Σίσμα, Ροντρίγκες, Πάσαλιτς (79' Γκάλβες), Αντριάν, Νίγκεθ (66' Άλβαρο), Φαίρ, Τζόναθας

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνιο, Χουανφράν, Βύντρα, Ναβάρο, Λόπεθ, Καμαράσα, Σιμάο (80' Ίβανσιτς), Ελ Ζαρ (77' Σουμέτρα), Μοράλες, Γκαρθία (77' Μάρτινς), Κασαδέσους

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΛΑΓΑ: 2-0
Γήπεδο: Σάντεθ Πιθχουάν

Τετράδα έπιασε η Σεβίλλη που κέρδισε με 2-0 τη Μάλαγα.

Η Σεβίλλη πίεσε από τα πρώτο λεπτό και τελικά στο 36' άνοιξε το σκορ με το γκολ του Μπάκα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στην επανάληψη και στο 68ο λεπτό πέτυχε το 2-0 με τον Ντένις Σουάρεθ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Φιγκέιρας, Καρίθο, Ναβάρο, Κολόντζιεστσακ, Κριτσόβιακ, Ιμπόρα, Μπανέγα (60' Σουάρεθ), Ντεουλοφέου (70' Γκαμεϊρό), Ρέγιες, Μπάκα (80' Άσπας)

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ανχελέρι, Αντούνες, Ροζάλες, Ρέθιο, Νταρντέρ Ντούντα (58' Γκέρα), Καστιγιέχο (58' Χουάνμι), Σάμουελ (78' Αλμπέρτο), Αμραμπάτ

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-4
Γήπεδο: Ριαθόρ

Με τον Μέσι να πετυχαίνει χατ τρικ, η Μπαρτσελόνα πήρε εύκολη νίκη με 4-0 κόντρα στη Λα Κορούνια.

Στο 10ο λεπτό το σουτ του Μέσι πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 11' ο Αργεντινός μετά από ασίστ του Ράκιτιτς, έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 33ο λεπτό ο Λιονέλ Μέσι διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Η Μπαρτσελόνα πίεσε και στην επανάληψη και στο 57ο λεπτό ο Μέσι έκανε τρία τα τέρματά του, ενώ στο 83' ο Σίντνεϊ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φαμπρίσιο, Λουϊζίνιο, Σίντνεϊ, Χουανφράν, Λόπο, Μπεργκαντίνιος, Μεντουγιάνιν (79' Πέρεθ), Κουένκα, Ντομίνγκες, Καβαλέιρο (46' Χοσέ Ροντρίγκες), Ριέρα (64' Τοτσέ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Μασεράνο, Άλμπα, Πικέ, Άλβες, Μπούσκετς (66' Μπαρτρά), Ράκιτιτς, Ινιέστα (66' Ραφίνια), Σουάρες, Νεϊμάρ (71' Πέδρο), Μέσι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 2-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Μεγάλη νίκη με 2-0 πέτυχε η Ατλέτικο κόντρα στη Γρανάδα και κυνηγά τους πρωτοπόρους.

Στο 10ο λεπτό ο Ελ Αράμπι έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Γρανάδα, αλλά στο 34' ο Μάντζουκιτς με πέναλτι έκανε το 1-0 για την Ατλέτικο.

Οι «ροχιμπλάνκος» πίεσαν και στην επανάληψη και στο 88ο λεπτό ο Ραούλ Γκαρθία έκανε το 2-0 και καθάρισε το ματς.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χαουαφράν, Χιμένεθ, Γοδίν, Σικέιρα, Κόκε, Γκάμπι, Σουάρεθ, Αρντά (90' Ραούλ Χιμένεθ), Τόρες (58' Γκρισμάν), Μάντζουκιτς (83' Ραούλ Γκαρθία)

ΓΡΑΝΑΔΑ: Όιερ, Μάινθ, Μπαμπίν, Νιόμ, Σισοκό (63' Φολκιέ), Ιτούρα, Γιούστε, Πίτι, Ιμπάνιεθ (77' Σασές), Μπανγκουρά (75' Χουάν Κάρλος), Ελ Αράμπι

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: COLISEUM ALFONSO PEREZ

Πρωταθλήτρια Χειμώνα αναδείχτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης που κέρδισε 3-0 εκτός έδρας τη Χετάφε χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα με το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι να... καθαρίζει στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.
Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα πρώτα 60 λεπτά του παιχνιδιού με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Ωστόσο, τα πολλά λάθη δεν έλειψαν από τους φιλοξενούμενους που είχαν τη πρώτη καλή στιγμή στο 30' όταν από τα δεξιά ο Μπέιλ βρήκε τον Μπενζεμά με τον Γάλλο να σουτάρει από δύσκολη γωνία και τον Κοντίνα να αποκρούει.
Ο τερματοφύλακας της Χετάφε αντέδρασε αποτελεσματικά και σε δυνατό σουτ του Ίσκο, εκτός περιοχής, στο 37' με τη καλύτερη ευκαιρία της Ρεάλ Μαδρίτης να έρχεται στο 45ο λεπτό όταν ο Τόνι Κρόος σημάδεψε το δοκάρι.
Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τη Ρεάλ να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα της Χετάφε και το πολυπόθητο γκολ να έρχεται στο 63ο λεπτό. Σκόρερ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά όλα τα λεφτά ήταν η ενέργεια του Μπενζεμά που πήρε τη μπάλα από τον Χάμες στα αριστερά, ξέφυγε από τους αντιπάλους του, κράτησε τη μπάλα εντός γραμμής και τη κατάλληλη στιγμή έβγαλε πάσα πάρε-βάλε στον Πορτογάλο για το 0-1.
Η Ρεάλ Μαδρίτης "καθάρισε" το παιχνίδι τέσσερα λεπτά αργότερα όταν έπειτα από αστραπιαία αντεπίθεση ο Χάμες από τα αριστερά βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Μπέιλ στο δεύτερο δοκάρι και ο Ουαλός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Ο Χάμες έβγαλε και δεύτερη ασίστ στο 79ο λεπτό για το κεφάλι του Ρονάλντο ο οποίος έφτασε τα 28 γκολ κάνοντας το 0-3.
Καλύτερη ευκαιρία της Χετάφε στο παιχνίδι ήταν το δοκάρι του Άλβαρο στο 85ο λεπτό με την ομάδα του Κίκε Φλόρες να μένει χωρίς νίκη εντός έδρας για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι.

ΧΕΤΑΦΕ: Κοντίνα, Αλέξις, Λάγο, Βελάσκεθ, Νάλντο, Σαμίρ (83' Άλεξ Φέλιπ), Σαράμπια (56' Ινεστρόσα), Πέδρο Λεόν (74' Γιοντά), Κάστρο, Ροντρίγκεθ, Άλβαρο
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο (82' Νάτσο), Καρβαχάλ, Κρόος (82' Ιγιαραμέντι), Χάμες, Ίσκο (78' Κεντίρα), Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα