«Υπάρχει λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ»

18:05 11/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ηλίας Παντελιάδης σε δηλώσεις του που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε πως μαζί με τον Ζήση Βρύζα είχαν βρει τον τρόπο να καλύψει τα χρέη του ο ΠΑΟΚ. Το πρώην μέλος της διοίκησης των Θεσσαλονικιών τόνισε επίσης πως πριν 5 μήνες είχε στείλει εξώδικο ότι είναι πρόθυμος να ξανακάνει κάτι τέτοιο εφόσον εξακολουθήσει το παράνομο με τις διοικήσεις Πρωτοδικείου στη ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Libero 107,4:

«Είναι

αληθές ότι έχω στείλει εξώδικο πριν 5-6 μήνες. Δεν έχω κάνει άλλη παρέμβαση έκτοτε. Αν, όμως, εξακολουθήσει αυτό το παράνομο με τις διοικήσεις Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα ζητήσω να αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει να πάει σε διοικήσεις αιρετές. Μόνο ο Βρύζας μου είχε πει ότι θα πηγαίναμε να βρούμε λύση. Πάντως, δεν έχουν δικαίωμα να είναι διοίκηση Πρωτοδικείου άνθρωποι με μετοχές, όπως ο Ζαγοράκης, ο Μηλιωρίδης και άλλοι».

Για να προσθέσει: «Ο μόνος που είναι ικανός να βάλει λεφτά είναι ο Σαχπατζίδης. Του είπα προχθές πως θα αποσύρω την διεκδίκηση που έχω. Ζήτησα να μπω στο συμβούλιο και αρνήθηκαν οι Ζαγοράκης και Κατσαρής. Δηλαδή τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τον τραγουδιστή και με τον άλλο που κάνει σουβλάκια; Εγώ θα έβρισκα πέντε ανθρώπους. Με τον Ζαγοράκη δεν συζητώ πλέον. Αν κατέβουμε στην Αθήνα με τον Βρύζα, θα λύσουμε το πρόβλημα των χρεών».

Στο σημείο αυτό μίλησε για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αυτή την στιγμή τα χρέη είναι 32 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις. Είχα συνεννοηθεί με τον κ. Βενιζέλο, πριν πάει στο Υπουργείο Οικονομικών, και είπε πως μπορούν να πληρωθούν τα 12,8 εκ. ευρώ που είναι το πρωτογενές χρέος και να σβηστούν οι επιβαρύνσεις, που μεγάλωσαν το χρέος από τη διοίκηση Μπατατούδη και μετά.

Είχαμε την συνάντηση με τον Βρύζα, που είδε το θέμα σοβαρά, και είπε ότι θα το προχωρήσει. Αυτό έγινε πριν πάει στην Εθνική. Τα είχα βρει με τον Βρύζα και συνεννοηθήκαμε ότι θα πάμε να "καθαρίσουμε" μαζί το θέμα, αλλά δεν έγινε".

Ο κ. Παντελιάδης μίλησε και για τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αλλά και για τα χρήματα που έβαλε ο ίδιος σε ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Είπα στον κ. Κατσαρή και τον κ. Παπαδόπουλο πως με εμπαίζετε. Αυτά τα λεφτά που έχω βάλει εγώ στον ΠΑΟΚ, γύρω στα 280.000 ευρώ, δεν τα έχει βάλει κανείς. Ήταν το μόνο εύκολο να πάρω τα λεφτά από τις εγγυητικές.

Οι άλλοι τα πήραν όλοι τα λεφτά τους, αυτοί που έχουν δώσει λεφτά. Εγώ δεν μπορώ να πάρω φορολογική ενημερότητα. Και κάνω δουλειές με τις κόρες μου, είναι δυνατόν αυτό; Έχω να παίρνω από την ΚΑΕ τόσα λεφτά. Ο Λιαδέλης, ο Κολντεμπέλα και ο Σούμποτιτς πήραν από εμένα λεφτά από επιταγές που τους είχα δώσει. Πάνω από 130.000 ευρώ όλοι μαζί.

Ήμουν ο τελευταίος που είχα το δικαίωμα της υπογραφής στον ΠΑΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος ήταν θετικότατος για την ρύθμιση, θέλει να βοηθήσει την ομάδα, όπως έκανε και στην ΚΑΕ. Προχθές πήγα στην εφορία και ζήτησα φορολογική ενημερότητα και έγραφε πάνω, ΠΑΕ Π

Keywords
Τυχαία Θέματα