«Ύμνοι» Τέρι για Μουρίνιο

21:17 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, «παίζει δυνατά» εδώ και αρκετό καιρό στο ρεπορτάζ της Τσέλσι, ως πιθανού αντικαταστάτη του Ράφα Μπενίτεθ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από τη φυγή του Μουρίνιο από τον πάγκο των «μπλε» και ο Τέρι, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του, συνεχίζει να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Πορτογάλο.
«Ανταλλάσσουμε μηνύματα και ευχόμαστε καλή τύχη ο ένας στον άλλον. Ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματά μας και για οτιδήποτε έχει σχέση με την ομάδα. Δεν επικοινωνεί μόνο με εμένα, αλλά και

με τον Λάμπαρντ και με άλλους παίκτες», δήλωσε αρχικά ο 32χρονος αμυντικός και πρόσθεσε: «Ο Ζοσέ είχε μία πολύ καλή σχέση με τους φιλάθλους της ομάδας και χάρη σε αυτόν ο σύλλογος κατέκτησε την Πρέμιερ Λίγκ, αλλά και άλλους τίτλους»
Οι οπαδοί μας έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα, μετά από όλα όσα έχει καταφέρει εδώ. Είναι ακόμα ο ‘'Special One''. Είναι ένας κορυφαίος προπονητής και απολάμβανα την προπόνηση μαζί του», ανέφερε καταλήγοντας ο αρχηγός της Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα