Ύμνοι Μεξές για Βαράν

19:43 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μεξές σε δηλώσεις του στην Equipe, υποστήριξε πως ασφαλώς θα αποδεχόταν μια πρόσκληση στην Εθνική ομάδα, ωστόσο τόνισε πως οι Βαράν και Ραμί θα πρέπει ν' αποτελούν το βασικό δίδυμο και τις πρώτες επιλογές του Ντιντιέ Ντεσάν στην Εθνική Γαλλίας.

Η Γαλλία βρίσκεται στην 1η θέση μαζί με την Ισπανία, στο 9ο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης και τα ματς που ακολουθούν είναι ενάντια

στην Γεωργία και τους «φούριας ρόχας». Ο Μεξές υποστήριξε πως "ασφαλώς θα αποδεχόμουν την κλήση, όμως νομίζω πως πρέπει να υπάρχει χώρος για τα νέα παιδιά. Στο ματς με την Ισπανία, θα πρέπει να παίξουν ο Ραφαέλ Βαράν και ο Αντίλ Ραμί. Είχα ένα πολύ καλό ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν θα πρέπει να βασιζόμαστε μόνο σε αυτό. Αυτή τη στιγμή, ο Βαράν είναι ο καλύτερος Γάλλος κεντρικός αμυντικός" και πρόσθεσε για το δικό του εξαιρετικό πρώτο ματς με την Μπάρτσα στο 2-0 στο Μιλάνο: «Εκείνη την ημέρα ένιωσα πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Όταν όλα πηγαίνουν καλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι, τότε μπορείς να δείξεις σε πόσο καλή φόρμα βρίσκεσαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα