Ύμνοι Λάουντρουπ για Μίτσου

21:39 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να μην τον ήξεραν πολύ όταν πάτησε το πόδι του στην Αγγλία, ωστόσο ο Μίτσου κατάφερε να στρέψει τα φώτα πάνω του με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και τα πολλά τέρματα που σημείωσε.

Έχοντας ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με τη φόρα που άφησε αυτήν που ολοκληρώθηκε, ο Ισπανός ακούει γύρω του να τον συγκρίνουν με μεγάλα ονόματα, όπως αυτό του Μεσούτ Εζίλ.

Είναι ενδεικτικό μάλιστα πως ο Αρσέν Βενγκέρ παρομοίασε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ράγιο με τον Ντένις Μπέργκαμ, ο οποίος αγωνίστηκε για έντεκα χρόνια με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Λίγες ώρες πριν από το

παιχνίδι τω δύο ομάδων, ο προπονητής της Σουόνσι, Μίκαελ Λάουντρουπ, εξύμνησε τον ποδοσφαιριστή του, ευχαρίστησε τον Βενγκέρ για τα λόγια του, αλλά προέτρεψε τον κόσμο να τον αφήσει να είναι ο εαυτός του και να μην του φορτώνει ψυχολογικό βάρος.

«Ο Μίτσου είναι διαφορετικός παίκτης από αυτούς τους δύο παίκτες. Μπορεί να σκοράρει περισσότερο από πολλούς παίκτες που παίζουν στη θέση του. Έχει ένα άλλο στυλ παιχνιδιού. Ο κόσμος συγκρίνει τον Μίτσου με πολλούς παίκτες. Εγώ λέω απλώς αφήστε τον να είναι ο εαυτός του» σχολίασε ο Δανός τεχνικός και κατέληξε:

Δεν θα τον συγκρίνω με τον Μπέργκαμ, τον Εζίλ ή τον Καθόρλα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το κάνει άλλος κόσμος. Για έναν οπαδό της Άρσεναλ ο Μπέργκαμ είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου, οπότε το να μιλάει έτσι ο Βενγκέρ γι' αυτόν δείχνει μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση για όσα έχει κάνει τους τελευταίους 15 μήνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα