Ύμνοι Λάμπαρντ γα Αζάρ

17:53 18/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η μία κολακεία διαδέχεται την άλλη στα λόγια του Λάμπαρντ για τον Αζάρ, αφού ο πολύπειρος Άγγλος μέσος μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον συμπαίκτη του στην Τσέλσι.

Αρχικά, ο «Φράνκι» προτίμησε να αναφερθεί στον 22χρονο με... σεμνά σχόλια: «Έχει τον κόσμο στα πόδια του και μπορεί να διαχειριστεί την πίεση που του ασκείται» ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε την αποθέωση:

«Είναι μόλις 22 ετών και με τον τρόπο που αγωνίζεται και με την ικανότητα που έχει στην επαφή του με την μπάλα τρομοκρατεί τους αντιπάλους. Διαθέτει εξαιρετικό χαρακτήρα, τον οποίο δείχνει στο γήπεδο με

τον τρόπο που αγωνίζεται. Οι ικανότητές τους και η ταχύτητά του είναι εξωπραγματικές. Έχει σε αφθονία τη δυνατότητα να ντριμπλάρει πάνω σε... νόμισμα»

Τέλος, τον παραλλήλισε με τον Τζιαφράνκο Τζόλα, ενώ χαρακτήρισε απόλαυση το γεγονός πως είναι συμπαίκτες: «Ο Τζόλα μπορούσε να το κάνει αυτό και ο Αζάρ είναι στην αρχή της καριέρας του αλλά με αυτά που έχει δείξε ι φανερώνει πως θα γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Είναι πραγματική απόλαυση να αγωνίζεσαι μαζί του».

Keywords
Τυχαία Θέματα