Ύμνοι Ενρίκε για Σουάρες

17:46 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η δαιμονιώδης φόρμα του Λουίς Σουάρες στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Ουρουγουανός βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο Νησί με 21 τέρματα και αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές μονάδες του συλλόγου.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο Χοσέ Ενρίκε μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον συμπαίκτη του, παραλληλίζοντας τον μάλιστα με τον Λιονέλ Μέσι.
«Ο Σουάρες κάνει πάντα την ίδια κίνηση μέσα στο γήπεδο. Συγκλείνει για να σκοράρει. Αλλά δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς, αν και ξέρουν ότι θα το κάνει» είπε αρχικά

ο 27χρονος και πρόσθεσε: «Είναι σαν τον Μέσι. Όλοι ξέρουν ότι θα ψάξει να βρει χώρο προς το κέντρο για να σκοράρει, αλλά δεν μπορούν να τον σταματήσουν. Έτσι και με τον Λουίς».
Τέλος, ο Ισπανός ανέφερε: «Φυσικά είναι διαφορετικοί παίκτες με τον Μέσι. Όσον αφορά τον Λουίς, είναι ένας all around παίκτης. Κάνει και άλλες δουλείες εκτός του σκοραρίσματος, όπως να δίνει μια διαφορετική προσωπικότητα και έναν διαφορετικό τρόπο συμπεριφοράς στο χορτάρι. Ο Μπέιλ και ο Φαν Πέρσι είναι σε πλήρη φόρμα, αλλά ο Σουάρες είναι φίλος μου και θα ήθελα να τον δω να χρήζεται παίκτης της χρονιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα