Ξύπνησαν οι οπαδοί και τα χειρότερα... έρχονται

00:05 27/2/2015 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΝΙΠΡΟ: 2-2 (0-2)

ΓΗΠΕΔΟ: Γ. Καραϊσκάκης

Εύκολη κλήρωση και τελικά εύκολος αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Ντνιέπρ και αποχεραίτησε την Ευρώπη. Κωμικός αμυντικά και πάλι ο ΟΣΦΠ έμεινε εκτός από μια αδύναμη ομάδα από την οποία πήρε

μόνο μια ισοπαλία.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν δυνατά στο ματς. Στο 10' είχαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπόικο έδιωξε το πλασέ του Μήτρογλου και τέσσερα λεπτά μετά άνοιξαν το σκορ με τον Έλληνα επιθετικό να σημαδεύει αυτή τη φορά σωστά. Στο 22' όμως ήρθε η απάντηση της Ντνίπρο. Ο Ροτάν εκτέλεσε φάουλ, ο Φεντέτσκι έπιασε την κεφαλιά ο Ρομπέρτο έδιωξε δύσκολα και στην επαναφορά ο Ουκρανός αμυντικός ανενόχλητος με το κεφάλι έκανε το 1-1. Στο 33' η άμυνα των ερυθρολεύκων μάρκαρε με τα μάτια τον Κονοπλιάνκα ο οποίος από πλάγια θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρομπέρτο. Πέντε λεπτά μετά ο Σαντάνα έπιασε την κεφαλιά με τον Μπόικο να διώχνει σε κόρνερ. Η Ντνίπρο απάντησε άμεσα με ευκαιρία στον 39' όταν το σουτ του Κονοπλιάνκα κόντραρε και ο Ρομπέρτο έδιωξε. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Τσεμπεριάτσκο αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να σκοράρει σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία. Λίγο πριν την ολοκλήρωση των 45' ο Κονοπλιάνκα ελευθερώθηκε και σούταρε μόλις άουτ.

Μόλις στο 51' στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έμεινες με δέκα όταν ο Μιλιβόγεβιτς για να σταματήσει τον Ματέους τον "κλάδεψε" από πίσω και είδε απευθείας κόκκινη. Ο Κάλινιτς στο 72' έκανε ωραία κίνηση αλλά βγήκε πολύ πλάγια και δεν κατάφερε να πλασάρει τον Ρομπέρτο. Ο Φορτούνης στο 76' είχε ένα καλό σουτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 80' οι Ουκρανοί απείλησαν με σουτ του Μπρούνο Γκάμα. Ο Φέντορτσουκ στο 81' λίγο έλειψε νε πετύχει αυτογκόλ ενώ στο 87' ο Μπόικο έδιωξε την κεφαλιά του Σιόβα. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντομίννγκες από τον Φεντέτσκι. Ο Αργεντίνος το εκτέλεσε και έκανε το 2-1. Όμως στις καθυστερήσεις ο Κάλινιτς έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού και αφού πέρασε και τον Ρομπέρτο έκανε το 2-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σιόβας, Σαντάνα, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι (65'Φορτούνης), Ντουρμάζ (65'Ντοσεβί), Ντομίνγκες, Μήτρογλου.

ΝΤΝΙΠΡΟ (Μάρκεβιτς): Μπόικο, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Εγκίντιο, Φεντέτσκι, Κανκάβα, Φέντορτσουκ (84'Μπεζούς), Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Ματέους (77'Γκάμα), Ζοζούλια (62'Κάλινιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα