Ξυπνά το κιτρινόμαυρο θηρίο

23:23 13/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 21η αγωνιστική

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΪΝΤΖ: 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: Signal Iduna Park

Με τον Μάρκο Ρόις να πρωταγωνιστεί η Ντόρτμουντ επικράτησε με 4-2 της Μάιντζ και δείχνει να είναι έτοιμη, επιτέλους, να ξυπνήσει από τον εφιάλτη των τελευταίων μηνών.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό όταν ο Οκαζάκι ξέφυγε από τον Σούμποτιτς και έκανε το σουτ, ο Βαϊντενφέλερ έδιωξε αλλά στην επαναφορά ο Σότο

πέτυχε το 0-1. Η Νόρτμουντ προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε όμως είτε λόγω Καπίνο, είτε λόγω αστοχίας το ημίχρονο τελείωσε με τη Μάιντζ να προηγείται. Στο δεύτερο μέρος το ματς απέκτησε τρελό ρυθμό. Στο 50' ο Σούμποτιτς με κεφαλιά έκανε το 1-1. Πέντε λεπτά μετά σε φάση που ξεκίνησε από τον Παπασταθόπουλο ο Ρόις με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ντόρτμουντ. Στο 57' όμως ο Σότο "χτύπησε" και πάλι και ισοφάρισε. Ο Ρόις όμως στο 71' με μια μαγική πάσα έβγαλε τον Αουμπαμεγιάνγκ σε ιδανική θέση και αυτός πέτυχε το 3-2. Επτά λεπτά μετά ο Αουμπαμεγιάνγκ έφτιαξε και ο Σαχίν εκτέλεσε για να γίνει το 4-2 που σφράγισε τη νίκη της Ντόρτμουντ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Παπαστασθόπουλος, Σμέλτζερ, Γκιντονγκάν, Σαχίν Καμπλ (70'Μκιταριάν), Καγκάβα (78'Γκίντερ), Ρόις (84'Ράμος), Αουμπαμεγιάνγκ.

ΜΑΪΝΤΖ: Καπίνο, Μπροσίνσκι, Μπελ, Μπάνγκερτ, Μπένγκτσον, Γκάις, Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Σότο (78'Κλέμενς), Μάλι, Χόφμαν, Οκαζάκι (82'Ντε Μπλάσις).

Keywords
Τυχαία Θέματα