Ξυπνά η Μπιλμπάο

23:44 21/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 12η αγωνιστική

ΑΤΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Μαμές

Η ανοδική πορεία της Μπιλμπάο συνεχίζεται με την ομάδα του Βαλβδέρδε να επικρατεί 3-1 της Εσπανιόλ. Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ στο 29' όταν ο Σουσαέτα εκτέλεσε κόρνερ και ο Αντουρίθ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά μετά ο Κασίγια ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Αντουρίθ αλλά ο διαιτητής για κάποιο λόγο δεν έδωσε το καταφανέστατο

πέναλτι. Στο 44' όμως η "Ατλέτι" βγήκε εντυπωσιακά στην κόντρα με τον Βιγκέρα να εκτελεί και να κάνει το 2-0. Η Εσπανιόλ ανέβηκε στην επανάληψη και στο 68' είχε δοκάρι με τον Σεβίγια. Δέκα λεπτά μετά όμως η Μπιλμπάο σφράγισε τη νίκη με τον Ιτουράσπε να κάνει το 3-0. Οι Καταλανοί κατάφεραν να μειώσουν στο 84' με τον Σάντσεθ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Λαπόρτε, Ετσέιτα, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Ρίκο, Μουνιαΐν (89'Ουνάι Λόπεθ), Βιγκέρα, Σουσαέτα (56'Μπενιάτ), Αντουρίθ (82'Σαν Χοσέ).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χάβι Λόπεθ (69'Αρμπίγια), Κολότο, Άλβαρο, Φουέντες, Κάνιας, Βίκτορ Σάντσεθ, Άμπραχαμ (56'Σάλβα Σεβίγια), Στουάνι, Λούκας (46'Καϊσέδο), Σέρχιο Γκαρθία.

Keywords
Τυχαία Θέματα