Ξύνεται στη γκλίτσα ο... Βελλής του Απόλλωνα

11:22 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

Αφού έσπευσε να αρνηθεί στην ΑΕΚ την Ριζούπολή πριν καν του... ζητηθεί ο νεόκοπος και νεοφώτιστος παράγοντας του Απόλλωνα Βελλής έδειξε στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ πως μάλλον τελικά έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ ή απλά καλοπιάνει το, με ημερομηνία λήξης, αφεντικό της Σούπερ Λιγκ για να σώσει την ομάδα του αν κρίνουμε από την αποδοχή που είχαν τα λόγια του από τους εκπροσώπους του ΟΣΦΠ

και του Μαρινάκη στη λίγκα. Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα a-sports, που έχει πάντα το καλύτερο ρεπορτάζ Απόλλωνα, ο νεόκωπος πρόεδρος του Απόλλωνα παρενέβει την ώρα της συζήτησης για ΠΑΟ, ΣΚΑΪ και Νόβα και είπε τα εξής σύμφωνα με την ιστοσελίδα: "«Λοιπόν να σας πω κάτι κύριοι... Λέμε για τον Παναθηναϊκό και τον ΣΚΑΪ, να σας πω εγώ κάτι πιο σοβαρό και σημαντικό: Γιατί δεν ασχολούμαστε τότε με το θέμα ΑΕΚ - Μελισσανίδης - ΟΠΑΠ! Γιατί με αυτή τη λογική που λέτε θα πρέπει να θεωρούμε πως πλέον ΟΠΑΠ και ΑΕΚ είναι το ίδιο. Εκεί όμως που είναι και πολύ πιο σοβαρό το ζήτημα δεν λέτε κάτι... Καλό θα ήταν να το δείτε λοιπόν...», είπε ο ισχυρός άνδρας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» βρίσκοντας σύμφωνους τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού Bέρτζο και Γιαννίκο. Μάλιστα, οι δύο «ερυθρόλευκοι» παράγοντες είπαν πως το θέμα πρέπει να συζητηθεί διεξοδικά, ωστόσο, στην πορεία του Δ.Σ. το ζήτημα χάθηκε."

Αυτό λοιπόν λέει το ρεπορτάζ. Προφανώς ο νεοεμφανιζόμενος παράγοντας διάλεξε το στρατόπεδο του ΟΣΦΠ, που ως γνωστόν ασχολείται σε καθημερινή βάση με τον ΟΠΑΠ και ξέρει καλύτερα κι από... εμάς τα ποσά χορηγίας που παίρνει η ΑΕΚ, για σύμμαχο και ίσως έτσι εξηγείται και η σφοδρή άρνηση του να παραχωρήσει στην ΑΕΚ την Ριζούπολη η οποία είχε παραχωρηθεί πριν μερικά χρόνια στο όχι και τόσο γείτονα... ΟΣΦΠ. Μπορεί κι αυτός να είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν πήρε τα εκατομμύρια που περίμενε από τον ΟΠΑΠ για την ομάδα του και τα οποία θα είχε σίγουρα με το προηγούμενο καθεστώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα