«Ξηλώνεται» ο Αμπράμοβιτς

11:01 30/12/2011 - Πηγή: AEK365

Οι «Μπλε» δεν πραγματοποίησαν το ξεκίνημα που αρκετοί προσδοκούσαν με αποτέλεσμα για την ώρα να βρίσκονται αρκετά πίσω από τις Γιουνάιτεντ και Σίτι που συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η κριτική που ασκήθηκε στον Βίλας-Μπόας είναι μεγάλη, ωστόσο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φαίνεται πως στηρίζει ακόμα τον Πορτογάλο τεχνικό και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Νησί ο πρώτος είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να ενισχυθεί κατάλληλα η ομάδα.

Σύμφωνα

με τα όσα γράφονται στον αγγλικό Τύπο ο Αμπράμοβιτς είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει ένα μπάτζετ της τάξεως των 150 εκατομμυρίων λιρών ώστε ο Βίλας-Μπόας να έχει την πολυτέλεια να δυναμώσει όσο περισσότερο μπορεί τα σημεία στα οποία επί του παρόντος η Τσέλσι χωλαίνει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι άγνωστο αν θα προσπαθήσει να δαπανήσει όλα τα χρήματα που θα του γίνουν διαθέσιμα για μεταγραφές τον Γενάρη, καθώς ίσως αφήσει μέρος του μπάτζετ διαθέσιμο για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και οι επιλογές στην αγορά θα είναι σαφώς περισσότερες.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο των «Μπλε» ο Βίλας-Μπόας επιθυμεί ενίσχυση σε κάθε γραμμή, ζητώντας απαραιτήτως έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά και ένα δεξί μπακ, έναν χαφ και φυσικά έναν επιθετικό με τον Τόρες να δείχνει έξω από τα... νερά του και τον Ντρογκμπά να θεωρείται αβέβαιο αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν κάτοικος Στάμφορντ Μπριτζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα