Ξέσπασμα-όνειρο (VIDEO)

11:11 19/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μπάρι Χίνσον είναι προπονητής του Σάουθερν Ιλινόις και μετά την ήττα από το Μάρεϊ Στέιτ κάθισε μπροστά στα μικρόφωνα και άρχισε να τα... χώνει στους παίκτες του σε ένα ξέσπασμα-όνειρο.
Αρχικά, όταν του επεσήμαναν πως οι παίκτες του ήταν εκτός κλίματος είπε πως "ήταν κάτι περισσότερο από αυτό. Ήταν τραγικοί" για να συμπληρώσει πως "οι τρεις starters στα γκαρντ είχαν 1 ασίστ και 7 λάθη. Λες και είχαν έκπτωση φόρου. Ήταν απίστευτο το πώς έπαιξαν, αλλά μην νομίζετε πως ήταν μόνο αυτοί".
Ο Μπάρι Χίνσον στην συνέχεια πέρασε "γενεές δεκατέσσερις" και τους ψηλούς: "Είχαν 2/11. Η γυναίκα

μου (σ.σ. ούρλιαξε) μπορεί να σκοράρει περισσότερα από δυο σουτ σε 11 προσπάθειες, γιατί ξέρω ότι η γυναίκα μου μπορεί τουλάχιστον να κάνει μια προσποίηση".
Όταν τον ρώτησαν πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα απάντησε ως εξής: "Αυτή την στιγμή έχω στα χέρια μου μαμάκηδες. Έχω κουραστεί να τους βλέπω να σκύβουν το κεφάλι και να λένε... ναι κόουτς, έχεις δίκιο... Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Τους έχω στείλει να κάνουν ώρες διάδρομο, βάρη, τα πάντα. Άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους κάθε μέρα. Δεν γίνεται να είναι τόσο αδιάφοροι".
Μάλιστα είπε και το εξής: "Μπορώ να σας ορκιστώ ότι είδα παίκτη μας να... δίνει την μπάλα και να λέει... Καλά Χριστούγεννα.. σαν να ήταν δώρο που το είχε τυλίξει κιόλας σε συσκευασία. Ειλικρινά, μπορώ να σας ορκιστώ ότι το είδα".
Ο Μπάρι Χίνσον είπε επίσης πως για τον ίδιο το να κοουτσάρει νεαρούς παίκτες του θυμίζει "την εκπαίδευση που κάνεις σε κουτάβια. Αλλά όταν το κουτάβι κάνει κάτι λάθος, πιάνεις ένα χαρτί, το χτυπάς στο χέρι σου και λες... κακό σκυλί... Μάλλον πρέπει να κάνω κάτι τέτοιο. Να πάρω το χαρτί, να το χτυπήσω στο χέρι μου και να πω... κακό σκυλί, πήγαινε στο διάδρομο...".
Ο προπονητής του Σάουθερν Ιλινόις ολοκλήρωσε το ξέσπασμα του λέγοντας το εξής: "Οι παίκτες μας έπεφταν μόνοι τους στο παρκέ. Ήταν απίστευτο. Λες και υπήρχε ελεύθερος σκοπευτής μέσα στο γήπεδο. Τι; Δεν τον είδατε; Τότε εξηγήστε μου πώς γινόταν να είναι μόνοι τους οι παίκτες μας στο κέντρο, να μην υπάρχει άνθρωπος δίπλα τους και να... πέφτουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα