«Ξέσπασε» στην Χέρτα

18:35 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Bundesliga

Ένατη Αγωνιστική

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Αλιάνζ Αρίνα»

Στις νίκες επέστρεψε η Μπάγερν Μονάχου για την 9η Αγωνιστική της Bundesliga, αφού επικράτησε με 4-0 της Χέρτα Βερολίνου στην «Αλιάνζ Αρίνα» φθάνοντας τους είκοσι δύο βαθμούς. Η Μπάγερν

άνοιξε το σκορ στο 5' όταν ο Ριμπερί έκλεψε την μπάλα από τον Κομπιασβίλι και τροφοδότησε τον Γκόμεζ, ο οποίος με δεξί σουτ από τα 20 μέτρα νίκησε τον Κραφτ. Οι βαυαροί «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 7' όταν ο Μπάοτενγκ πάσαρε στον Ριμπερί, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Η Χέρτα δεν μπορούσε να αντιδράσει και έτσι στο 12' η Μπάγερν έκανε το 3-0 με δεξί σουτ του Σβαινστάϊγκερ από τα 18 μέτρα, «κλειδώνοντας» την νίκη. Η Χέρτα απείλησε στο 21' με τον Ράφαελ να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 34' οι βαυαροί «άγγιξαν» το 4-0 όταν ο Σβαινστάϊγκερ τροφοδότησε τον Γκόμεζ, ο οποίος σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γκόμεζ με πέναλτι στο 69' το οποίο κέρδισε ο Ριμπερί από τον Χούμπνικ, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των βαυαρών.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Μπόατενγκ, Φαν Μπούιτεν, Μπατστούμπερ, Τίμοστσουκ, Λαμ (78' Κοντέντο), Σβαινστάϊγκερ, Κρόος, Μίλερ (73' Αλάμπα), Ριμπερί, Γκόμεζ (75' Όλιτς).

ΧΕΡΤΑ Β.: Κραφτ, Λελ, Χούμπνικ, Μιγιάτοβιτς, Κομπιασβίλι, Οτλ, Έμπερτ (46' Λουστενμπέργκερ), Νιερμάιερ, Ράφαελ, Μπεν-Χατίρα (61' Μοράλες), Λασονγκά (70' Ράμος).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: «Μπορούσια Παρκ Στάντιον»

Στην 2η θέση πέρασε η Γκλάντμπαχ, αφού παραχώρησε 2-2 στην Λεβερκούζεν στο «Μπορούσια Παρκ» φθάνοντας τους δεκαεπτά βαθμούς. Η Λεβρρκούζεν απείλησε στο 18' όταν ο Κάστρο τροφοδότησε τον Σούρλε που σούταρε αλλά ο Φον Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ. Οι «ασπιρίνες» πήραν προβάδισμα στο 21' όταν ο Μπάλακ με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ράινχαρτ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 0-1. Η Γκλάντμπαχ έχασε καλή ευκαιρία στο 30' όταν ο Χερμάν πάσαρε στον Χάνκε που πλάσαρε από την μικρή περιοχή, όμως ο Λένο έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 65' με δεξί σουτ του Ρόϊς από την μικρή περιοχή, ενώ στο 72' ο Χερμάν πάσαρε στον Αράνγκο που με δεξί σουτ έκανε το 2-1 για τα «πουλάρια». Η Λεβερκούζεν πήρε τον βαθμό στο 87' όταν ο Κάντλετς εκτέλεσε κόρνερ για τον Σούρλε, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Στέγκεν, Γιάντσκε, Στράντζλ, Ντάντε, Νταμς, Νορτβίντ (69' Μαρξ), Νοιστάντερ, Χερμάν (74' Μπομπαντίγια), Αράνγκο, Ρόϊς, Χάνκε.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Μπάλιτς, Ράινχαρτ, Σκάαμπ, Κάντλετς, Μπάλακ (61' Ρόλφες), Μπέντερ, Κάστρο, Σούρλε Σαμ (68' Ντερτιγιόκ), Κίσλινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα