Ξέσπασε σε λυγμούς ο Πιστόριους

15:56 6/3/2014 - Πηγή: AEK365

Για τέταρτη μέρα συνεχίζεται η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους που κατηγορείται για την δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ και σήμερα ο παραολυμπιονίκης δεν άντεξε, έσκυψε στην θέση του κρατώντας το κεφάλι του και ξέσπασε σε λυγμούς.
Το ξέσπασμα του Πιστόριους

συνέβη την στιγμή που ο γείτονας του, Γιόχαν Στιμπ, κατέθετε με λεπτομέρειες όσα είχε αντικρίσει μπαίνοντας στο σπίτι του Πιστόριους μετά τους πυροβολισμούς.
Συγκεκριμένα, ο γείτονας του Πιστόριους είπε: «Όταν έφτασα είδα ότι η Ρίβα είχε ένα τραύμα στο μηρό και στο χέρι, καθώς επίσης και στο κεφάλι. Γρήγορα αντιλήφθηκα πως με τέτοια τραύματα δεν μπορούσε να επιζήσει. Δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε. Ο Όσκαρ προσπαθούσε να τη βοηθήσει να αναπνεύσει και έκλαιγε, ενώ προσευχόταν στο Θεό να την αφήσει να ζήσει. Κάποια στιγμή μέσα στις προσευχές του είπε πως αν επιζούσε θα αφιέρωνε όλη τη ζωή του στο Θεό. Δυστυχώς εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι, ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένη για να ζήσει»
Επίσης πρόσθεσε πως δεν ήθελε να αφήσει μόνο του τον Πιστόριους καθώς «... ήταν πολύ αναστατωμένος και φοβόμουν μήπως κάνει κακό στον εαυτό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα