Ξέσπασε η Ρεάλ

23:12 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 5-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου
Την απόσταση των έξι βαθμών από την Μπαρτσελόνα, διατήρησε η Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς ύστερα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, επέστρεψε στις επιτυχίες, με το εντυπωσιακό 5-1 απέναντι στη Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Η «βασίλισσα», μόλις στο 6' άνοιξε το σκορ με τον Ιγκουαΐν, για να έρθει ο Ρονάλντο στο 32' να πετύχει

το 100ο του τέρμα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Μπενζεμά στο 40' με ωραία λόμπα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι Βάσκοι, το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν προσωρινά στο 41' με αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος.
Στην επανάληψη, ήρθαν ακόμα δύο τέρματα για τους Μαδριλένους. Ο Μπενζεμά στο 49' με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα, έκανε το 4-1, για να έρθει ο Ρονάλντο στο 56' να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, φτάνοντας τα 35 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα (77' Σαχίν), Τσάμπι Αλόνσο, Μπενζεμά (77' Κοεντράο), Κακά, Ρονάλντο (81' Γιεσέ), Ιγκουαΐν.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κανταμούρο (74' Ρούμπεν Πάρδο), Μικέλ Γκονζάλεζ (45' Ζουρουτούζα), Ινίγκο Μαρτίνεζ, Ντε λα Μπέλα, Ντεμίντοφ, Ιγιαραμέντι, Αρανμπούρου, Τσάβι Πριέτο, Αγκιρέτσε (57' Βέλα), Γκρίτσμαν.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-2
Γήπεδο: Iberostar
Εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της Μαγιόρκα και ελπίζει σε στραβοπάτημα της Ρεάλ.
Η Μπαρτσελόνα απείλησε στο 12ο λεπτό με το σουτ του Μέσι, το οποίο απομάκρυνε ο Αουάτ, ενώ στο 21' η κεφαλιά του Άλβαρο πέρασε λίγο άουτ.
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25ο λεπτό.
Ο Μέσι εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Αλέξις Σάντσες με κεφαλιά νίκησε τον Αουάτ.
Η Μπαρτσελόνα είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 3', αλλά το σουτ του Σάντσες σταμάτησε στο δοκάρι της Μαγιόρκα.
Η Μπαρτσελόνα έμεινε με 10 παίκτες από το 57ο λεπτό, αλλά ο Πικέ στο 79ο λεπτό κλείδωσε τη νίκη για την Μπαρτσελόνα, κάνωντας το 2-0.
ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Τσίκο (54' Νσούε), Ραμίς, Νούνιες, Κάσερες, Τισόνε (75' Αλβάρο), Μαρτί, Περέιρα, Κάστρο, Βίκτορ, Άλβαρο (53' Χέμεντ).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Πουγιόλ, Μασεράνο, Πικέ, Ινιέστα, Μπούσκετα, Φάμπρεγκας (60' Μοντόγια), Τιάγκο, Πέδρο (68' Κεϊτά), Σάντσες (82' Τέγιο), Μέσι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα