Ξεμούδιασαν με δίτερμα

20:30 25/3/2015 - Πηγή: AEK365

Αν και επίσημη αργία για όλους σήμερα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνέχισαν τις προπονήσεις και την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν με δίτερμα, αλλά χωρίς ο Τραϊανός Δέλλας να δείξει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του, αφού χώρισε δύο ομάδες των 9 παικτών. Μάλιστα, από αυτό το δίτερμα φάνηκε πως ακόμα δεν έχει καταλήξει και στους ποδοσφαιριστές που θα αντικαταστήσουν αυτούς που απουσιάζουν. Για το δεξί άκρο πιθανότερο είναι να δούμε τον Ρόβα και όχι τον Νίκο Γεωργέα, ενώ για τον

«αντί-Μάνταλο», μετά και την απουσία του Ζόριτς, ο Ντ΄Ακόλ δείχνει να έχει προβάδισμα, παίζοντας πίσω από τον Αραβίδη (με Μπαρμπόσα αριστερά και Πλατέλλα δεξιά).

Ωστόσο, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Δεν αποκλείεται άλλωστε να δούμε κάτι παρόμοιο και με το προηγούμενο παιχνίδι του Ταύρου. Δηλαδή τον Κρισάντους στην κορυφή, τους Αραβίδη και Πλατέλλα στα άκρα, με τον Μπαρμποσα αυτή τη φορά να παίζει σε ρόλο ελεύθερου, πίσω από τον επιθετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα