Ξεκούραση, ανασύνταξη και... αγωνία για Χριστοφιδέλη

20:31 2/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ημέρα ξεκούρασης και ανασυγκρότησης ήταν η Κυριακή για την Εθνική Ανδρών στην Ορεστιάδα, καθώς δεν υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση και έτσι οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο τους, τουλάχιστον μέχρι και την ώρα του βραδινού, όπου όλη η ομάδα συγκεντρώθηκε για να δειπνίσει μαζί.

Είναι σαφές ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, έπειτα από την ήττα με 3-0 από το Βέλγιο, όμως, από την άλλη, όλοι γνωρίζουν ότι θα πρέπει να ανασυνταχθούν και να μαζέψουν δυνάμεις προκειμένου να «επιστρέψει» η Εθνική στις καλές εμφανίσεις και στην διεκδίκηση της πρόκρισης

στα τελικά του Ευρωβόλεϊ.

Η πρώτη προπόνηση εν όψει της ρεβάνς θα γίνει το πρωί της Δευτέρας (3/6, 10:00) και από τις συζητήσεις μεταξύ αθλητών - προπονητών φαίνεται ότι παρά την κατήφεια της ήττας, εξακολουθεί να υπάρχει η πίστη ότι η Εθνική μπορεί να δείξει το καλό της πρόσωπο και να «χτυπήσει» την πρόκριση μέσα στο Βέλγιο.

Το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέκος Λεώνης ακούει στο όνομα Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο διεθνής άσος ένιωσε πόνους στον ώμο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα του Σαββάτου και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ από την πρώτη αναμέτρηση, στερώντας μια πολύτιμη λύση για την Εθνική.

Ο έμπειρος ακραίος την Κυριακή έκανε θεραπεία και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση του. Πάντως οι πόνοι σε σχέση με χθες ελαττώθηκαν και ο ίδιος σε κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο ένιωθε καλύτερα. Με τα σημερινά δεδομένα, οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του Χριστοφιδέλη στην αποστολή για τη ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου (8/6), είναι υπέρ του παίκτη, όμως, τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μόλις βγουν τα αποτελέσματα της αυριανής μαγνητικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα