Ξεκινούν τα τεστ στην ΑΕΚ

20:57 26/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από αρκετές εβδομάδες προετοιμασίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ήρθε η ώρα να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Πιο συγκεκριμένα η Ένωση θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση αύριο, Πέμπτη το απόγευμα την Μαλεσίνα εκτός έδρας. Αυτό θα είναι το πρώτο από τα τεστ που θα ακολουθήσουν, ώστε ο Γιώργος Κλαρούδας να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και παίκτες και να έχει τη ευκαιρία να δει την ομάδα του κάτω από συνθήκες κανονικού αγώνα. Ενώ να θυμίσουμε πως οι

«κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν ξανά την ίδια ομάδα το Σάββατο, στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, αυτή τη φορά.

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει κυκλοφορήσει κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης και περιμένει οι οπαδοί της Ένωσης να σταθούν στο πλευρό της, ώστε να της δώσουν έναυσμα και να καταφέρει να φέρει ακόμα και την άνοδο από το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Να τονίσουμε πως τα συγκεκριμένα κουπόνια τιμώνται στην τιμή των 25 ευρώ και ισχύουν για όλους τους αγώνες της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν σκεφτεί πολλούς τρόπους για να προωθήσουν ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη κίνηση. Αρκετά πιθανό λοιπόν είναι να βραβευτεί κάποιο συγκεκριμένο νούμερο των κουπονιών ή κάποιος από τους οπαδούς να βρεθεί δίπλα στην ομάδα σε κάποιους από τους εντός έδρας αγώνες. Όλα αυτά ακόμα βρίσκονται υπό επεξεργασία και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν υπάρξει διευκρινήσεις.

Τέλος να σημειώσουμε πως και οι οπαδοί της επαρχίας θα μπορούν να προμηθεύονται τα συγκεκριμένα κουπόνια έπειτα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους της ομάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Νίκο Τσάπο μετά τις 15:00 στο 6987771578.

Keywords
Τυχαία Θέματα