Ξεκίνησε από σήμερα το Derby d’ Italia

17:42 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Τορίνο δέχονται επιθέσεις από παντού για όσα έγιναν στο ματς με την Κατάνια και ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί συνεχώς για τη Γιούβε ενώ έφερε ως επιχείρημα και μια ανάλυση από περιοδικό του ομίλου Μπερλουσκόνι.

«Στην Κατάνια υπήρχε μια συμπεριφορά και μια νοοτροπία γύρω από τη Γιουβέντους πριν καν αρχίσει το ματς. Αυτό συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και μετά το τέλος της. Πριν καν αρχίσει το ματς στη θύρα των επισήμων ακούστηκαν απίστευτα πράγματα κατά των στελεχών μας που ήταν εκεί και αναγκάστηκαν να φύγουν!

Είδαμε τι έγινε και στη συνέντευξη Τύπου του Αντζελο Αλέσιο. Πράγματα δυσάρεστα που δεν κάνουν καλό στο ιταλικό ποδόσφαιρο και θα σταματήσουν. Ολα αυτά που κάνουν οι αντίπαλοι μας πριν καν αρχίσουν τα παιχνίδια είναι αφύσικα», είπε αρχικά ο Ανιέλι και συνέχισε αναφερόμενος στη διαιτησία και το αήττητο σερί.

«Αναγνωρίσαμε αμέσως, με τις δηλώσεις μας, ότι υπήρχε διαιτητικό λάθος. Δεν κρυφτήκαμε. Διαβάζω, πάντως, στο Panorama μια ανάλυση για όλα τα φετινά διαιτητικά λάθη και βλέπω ότι άλλες είναι οι ομάδες που έχουν ευνοηθεί και έχουν πάρει βαθμούς. Πλησιάζουμε στα 50 ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα και στα τελευταία 20 ματς στο Campionato έχουμε 18 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τη φετινή σεζόν, μάλιστα, προχωράμε χωρίς τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο και είδαμε όλοι με τι σκεπτικό τιμωρήθηκε... Περιμένουμε από τον προπονητή μας να επιστρέψει τον Δεκέμβριο και όταν επιστρέψει θα δούμε τι διαφορά θα κάνει στην ομάδα».

Εμπάργκο στον Τύπο
Ο Ανιέλι, ως αφεντικό, μπορεί να μιλάει όποτε θέλει αλλά πριν το ματς της Τετάρτης με την Μπολόνια δε θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου από τη Γιουβέντους μετά από απόφαση της διοίκησης λόγω των τελευταίων γεγονότων.

Μοράτι: «Ασχημο αλλά ελπίζω ανθρώπινο...»
Τα λάθη που έγιναν στην Κατάνια, πάντως, δε θα μπορούσαν να γίνουν σε χειρότερο σημείο χρονικά. Το Σάββατο είναι το ντέρμπι Γιουβέντους-Ιντερ και το κλίμα έχει ήδη ζεσταθεί, με αποτέλεσμα να κάνει δηλώσεις για όσα έγιναν και ο Μάσιμο Μοράτι.

«Αυτή τη στιγμή όλο αυτό μοιάζει δραματικό αλλά νομίζω πως σε λίγες μέρες θα ξεχαστεί. Σίγουρα αυτός ο αγώνας άφησε μια άσχημη, μια πολύ άσχημη εντύπωση. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι ότι όταν γίνονται λάθη πλέον είναι ανθρώπινα. Αυτό πιστεύω και αφού είναι ανθρώπινα λάθη νομίζω πως κατά τη διάρκεια της σεζόν θα υπάρξει ισορροπία», είπε ο πρόεδρος των Νερατζούρι, που όταν ρωτήθηκε για όσα είπε ο πρόεδρος της Κατάνια -που ζήτησε ακόμη και επανάληψη του ματς με τη Γιουβέντους- δε θέλησε να πάρει θέση.

«Άκουσα τι είπε ο Αντονίνο Πουλβιρέντι, καταλαβαίνω ότι είναι εκνευρισμένος τώρα αλλά δε θα εμπλακώ σε αυτό το θέμα. Περιμένουμε το ματς με τη Γιουβέντους και δε θέλουμε να μπούμε σε αντιπαράθεση. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς το Σάββατο ανάμεσα σε μια ομάδα που έχει αποδείξει την αξία της με την κατάκτηση του Scudetto πέρυσι και σε μια ομάδα, την Ιντερ, που θέλει να δείξει ότι μπορεί να γίνει κ

Keywords
Τυχαία Θέματα