Ξεκίνημα στην Κίνα

16:22 24/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το δεύτερο Όπεν του Παγκοσμίου σιρκουί του Μπιτς Βόλεϊ είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στην πόλη Σάνια της Κίνας, εκεί όπου η Ελλάδα ενδεχομένως να έχει και διπλή εκπροσώπηση. Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη που ξεκίνησαν τη χρονιά με ένα 13άρι στη Μπραζίλια, θα πέσουν στη μάχη την Τετάρτη στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, ενώ στα προκριματικά ρίχνονται και οι Τζοάνα Παπαγωργίου / Χριστίνα Ρουμπάνη με την ευχή να κάνουν το βήμα για το κυρίως ταμπλό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τα αποτελέσματα του

εναρκτήριου Όπεν της Βραζιλίας, Βίκυ και Μαρία ανέβασαν τη διαφορά στους 190 βαθμούς από τις Αυστριακές Χάνσελ / Μοντανιόλι με τις οποίες «παλεύουν» για το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Βίκυ και Μαρία είναι το φαβορί τουλάχιστον για την 16η θέση της κατάταξης, καθώς σήμερα έχουν συγκεντρώσει 2.400 βαθμούς, ενώ την ίδια ώρα οι Αυστριακές έχουν 2.210 με τέσσερα τουρνουά περισσότερα. Φυσικά, ο αγώνας δρόμου συνεχίζεται και ενδεχόμενη καλή πορεία της Ελληνικής Εθνικής ομάδας στην Κίνα θα συμβάλλει στη μάχη για την πρόκριση.

Στο μεταξύ, οι δύο ελληνικές ομάδες του μπιτς βόλεϊ, Μάνος Ξενάκης / Φερνάντο Μπιλλήρης και Γιώργος Κοτσιλιάνος / Νίκος Ζουπάνης, που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο Παγκόσμιο Όπεν της Πολωνίας, ακύρωσαν τελικά τη συμμετοχή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα