Ξεκίνημα με ντέρμπι στο «Βελοντρόμ»

11:41 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων, η δράση στο γαλλικό πρωτάθλημα αρχίζει ξανά με την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής που θα σημάνει αυτόματα και την έναρξη του δευτέρου γύρου. Το σπουδαιότερο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την Λιλ στο "Βελοντρόμ" με την ομάδα του Ντεσάν να βρίσκεται στο -9 από την κορυφή και να θέλει την νίκη προκειμένου να συνεχίσει την καλή πορεία που έχει από τον Νοέμβριο με 6 νίκες σε 8 παιχνίδια. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας

από την μεριά της θέλει και εκείνη τους τρεις βαθμούς για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην πρώτη θέση.

Ξεχωριστό γεγονός σε αυτή την 20η αγωνιστική είναι το ντεμπούτο του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, σε επίσημο αγώνα, με την πρωτοπόρο να φιλοξενεί την Τουλούζ με στόχο την νίκη και την παραμονή στην κορυφή.

Στο Μονπελιέ, η Λιόν θέλει να συνεχίσει την παράδοση των δυο τελευταίων χρόνων που την θέλει να φεύγει νικήτρια και να επικρατήσει της τοπικής ομάδας και να την προσπεράσει στην βαθμολογία. Η Μονπελιέ έκανε έναν, ανέλπιστα, καλό πρώτο γύρο με 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες που την έφεραν στην δεύτερη θέση.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στην Ligue 1
Σάββατο 14/1 (22.00)
Αζαξιό-Οσέρ
Μπορντό-Βαλενσιέν
Καέν-Ρεν
Ντιζόν-Εβιάν
Μονπελιέ-Λιόν
Νανσί-Λοριάν
Παρί Σ.Ζ.-Τουλούζ
Σεντ Ετιέν-Σοσό
Μπρεστ-Νις
Κυριακή 15/1 (22.00)
Μαρσέιγ-Λιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα