Ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε Λονδίνο και Μόναχο

10:32 11/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ- ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (21:45, ΝΕΡΙΤ)
ΓΗΠΕΔΟ: "ΣΤΑΜΦΟΡΝΤ ΜΠΡΙΤΖ"
Στη ρεβάνς του 1-1 στο Παρίσι, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρονται στο Λονδίνο με στόχο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει μικρό προβάδισμα στη πρωτοπόρο

της Premier League, Τσέλσι, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να μην υπολογίζει στον τραυματία Μίκελ ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νεμάνια Μάτιτς.
Από την άλλη μεριά, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό, στην ίδια φάση, με τον Λοράν Μπλαν να μην υπολογίζει στους Οριέ, Λούκας και Ντιό ενώ αμφίβολος είναι ο Καμπάιγ.
Η Τσέλσι στοχεύει στην τέταρτη παρουσία της, στα τελευταία πέντε χρόνια, στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ για τη Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι η τρίτη συμμετοχή της στη προημιτελική φάση.

Διαιτητής στο Τσέλσι-Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς

ΤΣΕΛΣΙ (4-2-3-1): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Ραμίρες, Αζάρ, Φάμπρεγας, Γουίλιαν, Κόστα
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (4-3-3): Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξγουελ, Βεράτι, Νταβίντ Λουίζ, Ματουιντί, Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς, Λαβέτσι

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (NOVASPORTS 2)
ΓΗΠΕΔΟ: "ALLIANZ ARENA"
Το 0-0 στο Λβιβ αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της αποψινής ρεβάνς ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Οι νταμπλούχοι Γερμανίας έχουν σκοράρει 21 φορές στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια και με 11 γκολ παθητικό στη Bundesliga έχουν τη καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Τσάμπι Αλόνσο και στους τραυματίες Λαμ, Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ.
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα επιχειρήσει το θαύμα τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης της, ο Ρίνατ Αχμέτοφ, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των μυστικών υπηρεσιών για κρυφή χρηματοδότηση ρωσικών σεπαρατιστικών δυνάμεων. Δεν υπολογίζονται οι Βραζιλιάνοι Ασεβέδο, Ισμαΐλι, Μπέρναρντ.
Σημειώνεται πως η Μπάγερν Μονάχου έχει προκριθεί 19 φορές, σε σύνολο 21, όταν έχει φέρει ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαιτητής στο Μπάγερν Μονάχου-Σαχτάρ Ντόνετσκ θα είναι ο Σκωτσέζος Ουίλιαμ Κόλουμ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΜΠΑΓΕΡΝ (4-2-3-1): Νόιερ - Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Μπερνάτ - Αλάμπα, Σβάινσταϊγκερ - Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί - Λεβαντόφσκι.
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (4-4-1-1): Πιατόφ - Σρνα, Κούτσερ, Στεπανένκο, Σεβτσούκ - Ντόουκλας Κόστα, Φρεντ, Ιλσίνιο, Τάισον - Άλεξ Τεϊσέιρα - Λουίζ Αντριάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα