Ξεχώρισε ο Μπανιώτης

23:44 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

Μετά το ξεμούδιασμα της περασμένης εβδομάδας στο υπόγειο του ΠΑΛΑΙ, όπου ολοκλήρωσε με 2,20 μ., ο Κώστας Μπανιώτης έδειξε τις δυνατότητες του σε ένα από τα καλύτερα μίτινγκ της Ευρώπης. Ο Ελληνας πρωταθλητής του ύψους ξεπέρασε τα 2,28 μ. στον "Ρώσικο Χειμώνα", βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

Ο Μπανιώτης ξεκίνησε τον αγώνα του στα 2,15 μ., συνέχισε στα 2,20 μ., έκανε ένα άκυρο

άλμα στα 2,24 μ. και πέρασε με την πρώτη τα 2,28 μέτρα. Επειτα ο πήχης τοποθετήθηκε στα 2,31 μ., ύψος που αυτή τη φορά ο Μπανιώτης δεν κατάφερε να ξεπεράσει, σίγουρα όμως θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στους επόμενους αγώνες του. Ο Μπανιώτης κατέλαβε την τρίτη θέση πίσω από τους Σεμένοφ και Τσιπλάκοφ, που ξεπέρασαν τα 2,31 μέτρα.

Στην ίδια διοργάνωση πήρε μέρος και η Εφη Κολοκυθά, που κατέλαβε την έκτη θέση άλμα στα 6,06 μέτρα. Η αθλήτρια του Μάκη Πάντου είχε στα δύο πρώτα άλματα πέτυχε 5,78 μ. και 5,95 μ. και στο τρίτο της ήταν άκυρη. Η αθλήτρια θα έχει την ευκαιρία στους επόμενους αγώνες της να κυνηγήσει ακόμη καλύτερα άλματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα