«Βυθίζεται» ο Αστέρας

17:00 30/10/2011 - Πηγή: AEK365

Σε ένα μέτριο ματς ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να αποδείξει ότι...δεν ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Οι Αρκάδες κατάφεραν να χάσουν από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με σκορ 2-0 και πλέον τα πράγματα «σκουραίνουν». Δεύτερη νίκη για τον Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ματς

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ανήκει στον Εργοτέλη ο οποίος κατάφερε να ανοίξει τι σκορ μόλις στο 8' με κεφαλιά του Σασιασβίλι. Το παιχνίδι κύλησε σχετικά ήρεμα με τον Αστέρα Τρίπολης να μην έχει μπορεί να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε.

Σα να μην έφτανε αυτό, στο 37' ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την ομάδα του κάνοντας το έργο του Αστέρα πιο δύσκολο πλέον.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο ομάδες «κατέβασαν» ταχύτητες με αποτέλεσμα ο ρυθμός του παιχνιδιού να είναι αργός. Το ματς κύλισε ανούσια και αθόρυβα και από τις δύο πλευρές. Από την μία ο Εργοτέλης αναπαύτηκε στο 2-0 και από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο Εργοτέλης «ξύπνησε» κατά κάποιο τρόπο και πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα ενώ ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει να έχει πέσει σε ....χειμερία νάρκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Ρομάνο(Χρυσοφάκης 90'), Σίλβα Τζούνιορ( Κυριακίδης 75'), Σασιασβίλι, Ολίσε(Κουτσιανικούλης 80'), Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μπέτο

Αστέρας Τρίπολης (Οράσιο Γκονσάλβες): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Πουλίντο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο(Εγκόν 46'), Ουσέρο(Ροζέριο 60'), Άλβαρεζ, Ράγιος, Μπρέσκα, Περόνε

Keywords
Τυχαία Θέματα