Βροχές και καταιγίδες σε όλη την χώρα

10:33 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν το επόμενο 12ωρο σε πολλές περιοχές της χώρας σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Τα ακραία φαινόμενα θα αρχίσουν από τη Βορειοδυτική Ελλάδα και θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου και του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Στην Αττική προβλέπεται μπόρα το απόγευμα με γρήγορη βελτίωση.

Αρχικά, στα δυτικά και νότια θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, που αργότερα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και νησιωτικά

τμήματα της χώρας, ενώ τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Στην Αττική, μετά το μεσημέρι θα αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα επικρατήσουν αρχικά λίγες νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 29 στην Κεντρική και Νότια, 13 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 28 στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 20 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Το κύμα της κακοκαιρίας θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα με ξαφνικά μπουρίνια και ισχυρούς ανέμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα