Βρίσκει επιθετικό ο Κόντε

20:06 18/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει κινηθεί πολύ καλά ως τώρα στον μεταγραφικό τομέα και αυτό το τόνισε και ο Κόντε λέγοντας ότι «είμαι ικανοποιημένος από όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα καθώς έχουμε άριστη συνεργασία προπονητής-διοίκηση και περιμένω να κλείσει και το θέμα του επιθετικού». Οταν ρωτήθηκε, πάντως, ο τεχνικός των Μπιανκονέρι για το ποιον θέλει για την επίθεση της ομάδας, δεν απάντησε με συγκεκριμένο όνομα αλλά παρέπεμψε στον... Αρτούρο Βιντάλ.

«Δεν με ενδιαφέρει να αποκτήσουμε

έναν πολύ ακριβό απλά και μόνο για να πούμε ότι δώσαμε πολλά λεφτά για την επίθεση. Αν χρειαστεί θα τα δώσουμε αλλά μπορούμε να βρούμε τη λύση κι αλλιώς. Εμένα με ενδιαφέρει αυτός που θα έρθει να είναι παικταράς και να το αποδεικνύει στο γήπεδο, όπως για παράδειγμα ο Βιντάλ. Ηρθω πέρυσι μόνο για 10,5 εκατ. ευρώ αλλά είδαμε όλοι ποιος είναι».

Μετά τον Κόντε μίλησε και ο αρμόδιος για τις μεταγραφές, Μπέπε Μαρότα, που αφού είπε τα καλύτερα για τον Γιόβετιτς την Τρίτη, την Τετάρτη ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει 30 εκατ. ευρώ, όπως θέλει η διοίκηση της Φιορεντίνα.

«Καθένας είναι ελεύθερος να ορίζει ό,τι τιμή θέλει για έναν παίκτη του αλλά δεν πρόκειται να συζητήσουμε με την Φιορεντίνα για τον Γιόβετιτς αν επιμείνει στα 30 εκατ. ευρώ. Ξέρω ότι οι οπαδοί μας θέλουν τον Φαν Πέρσι και εμείς δουλεύουμε για να κάνουμε πραγματικότητα τις επιθυμίες της ομάδας. Ο χρόνος δεν μας πιέζει ακόμη αφού έχουμε κλείσει τις περισσότερες μεταγραφές μας και το πιο σημαντικό είναι ότι ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε και τι κάνουμε».

Ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι η Γιουβέντους πρόσφερε στη Φιορεντίνα το ποσό των 13 εκατ. ευρώ συν τους Αλεσάντρο Μάτρι και Μικέλε Πατσιέντσα αλλά ο Μαρότα το διέψευσε λέγοντας πως ακόμη δεν έχει γίνει καμία πρόταση προς καμία κατεύθυνση...

Keywords
Τυχαία Θέματα