Βρήκε το μπελά του ο Μαντσίνι

15:00 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή της Μάντσεστερ Σίτι από την Νάπολι στην Αγγλία μετά την ήττα 2-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ σηματοδότησε και την αποκάλυψη των όσων έκανε ο Μάριο Μπαλοτέλι στην Ιταλία και έμειναν κρυφά με παρέμβαση του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Μπαλοτέλι μόλις έμαθε πως στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι δεν θα είναι εκείνος που θα κάθεται δίπλα στον Μαντσίνι, άρχισε να βρίζει "Θεούς και Δαίμονες" με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Σίτι να εισπράττει τις... φιλοφρονήσεις από τον Μπαλοτέλι και

τον Μαντσίνι να ηρεμεί τα πνεύματα. Ωστόσο τα κατορθώματα του Μπαλοτέλι δεν τελείωσαν εδώ.

Παραμονή του αγώνα με την Νάπολι, την Δευτέρα το βράδυ, ο Μπαλοτέλι έφυγε κρυφά από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή και πήγε με την κοπέλα του να φάνε πίτσα. Ο Μαντσίνι ξανά φρόντισε να συγκαλύψει το περιστατικό και για να μην δώσει "τροφή" για σχόλια ξεκίνησε βασικό τον Ιταλό επιθετικό κόντρα στην Νάπολι. Όμως στο 30ο λεπτό, ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Μπαλοτέλι σε μια γωνιά εξαντλημένο να κάνει εμετό με τον Μαντσίνι να το αιτιολογεί μετά λέγοντας πως είχε ίωση. Έτσι με την επιστροφή στην Αγγλία ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι εισέπραξε αυστηρές κριτικές από τον βρετανικό Τύπο για το... ντάντεμα στον Μπαλοτέλι επισημαίνοντας πως δεν είχε δείξει την ίδια ευαισθησία και με τον Τέβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα