Βρήκαμε τον Άρναρ!

16:23 4/2/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι πραγματικά απίθανο αυτό που συμβαίνει με τον Άρναρ Γκρέταρσον και τη θητεία του στην ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, που εδώ και καιρό αγνοείται η τύχη του από το ποδοσφαιρικό τμήμα, βρίσκεται αυτές τις μέρες σε συνέδριο με θέματα ποδοσφαίρου και διαφόρων άλλων «deal», προκειμένου να εμπλουτίσει το βιογραφικό του. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τα έξοδα για αυτό το ταξίδι είναι πληρωμένα από την ΠΑΕ ΑΕΚ, που αν συμβαίνει

κάτι τέτοιο θα αποτελεί μέγα σκάνδαλο, τη στιγμή που δεν μπορεί να πληρωθεί ούτε ξενοδοχείο. Αν πάλι ο Ισλανδός πλήρωσε από την τσέπη του, δείχνει ξεκάθαρα ότι ίδιος έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας, αφού αφενός δεν έχει ενημερώσει κανέναν από το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφετέρου δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τις διοικητικές εξελίξεις, που είναι και το κυρίαρχο θέμα των ημερών. Βέβαια, όταν λέμε πως θεωρείται «ξένο» σώμα, αυτό δεν συμβαίνει και με τη μισθολογική του κατάσταση, εκεί όπου το συμβόλαιό του ανέρχεται στις 150.000 ευρώ ετησίως, ενώ έχει και πολλά μπόνους, άσχετα με το πόστο του.

Εκεί είναι ίσως και το μεγάλο πρόβλημα. Ο Σταύρος Αδαμίδης μέχρι και στη χθεσινή του τοποθέτηση, τόνισε ότι προσπάθησε να μειώσει τις σπατάλες, τη στιγμή που... κατάφερε να ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο του Ισλανδού, που θα τον θυμόμαστε μόνο για τις μεταγραφές του Έιντουρ Γκούντγιονσεν και του Έλφαρ Χέλγκασον. Παράλληλα, δεν κατάφερε να είναι δίπλα στους προπονητές της ομάδας (ούτε με Μπάγεβιτς, ούτε με Χιμένεθ, ούτε τώρα με Κωστένογλου), κάτι που είναι πολύ βασικό για έναν τεχνικό διευθυντή. Μόνο ένας από τους παίκτες της μεταγραφικής του λίστας αποκτήθηκε (ο Γκούντγιονσεν προέκυψε στην πορεία), πλέον δεν πηγαίνει στους εκτός έδρας αγώνες, ενώ εσχάτως λείπει και από τις προπονήσεις της ομάδας.

Όσο για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ούτε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο κατάφερε -τουλάχιστον- να ξεφορτωθεί κάποια μεγάλα συμβόλαια, τη στιγμή που ακόμα και από τον Πανιώνιο, αυτός ο στόχος επετεύχθη. Είναι λοιπόν απορίας άξιο, ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος του Άρναρ Γκρέταρσον και τι πραγματικά έχει κάνει για την ομάδα, από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ανανεώθηκε αυτόματα (μέγα κατόρθωμα της πρώην διοίκησης) το συμβόλαιό του. Τη στιγμή που η ΑΕΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και το τελευταίο ευρώ, δίνει 150.000 ευρώ (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους) για έναν άνθρωπο που είναι αχρείαστος αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα