Βρετανίδασίριαλ κίλερ ομολόγησε τη δολοφονία τριών αντρών

13:42 19/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μια 31χρονη γυναίκα στη Βρετανία, η Τζοάνα Ντένεχι, η οποία δικαζόταν για τη δολοφονία τριών αντρών, δήλωσε ένοχη τόσο για τις δολοφονίες όσο και για την απόπειρα δολοφονίας άλλων δύο. Όπως είπε «Τους σκότωσα και αυτό είναι όλο».

Οι τρεις άντρες είχαν βρεθεί με διαφορά τριών ημερών τον Απρίλιο δίπλα σε κάδους απορριμμάτων και είχαν πεθάνει από πολλαπλές μαχαιριές.

Η ομολογία της σίριαλ κίλερ σόκαρε το δικαστήριο και τους δικηγόρους τους καθώς είχαν συμφωνήσει να δηλώσει αθώα σε όλες τις κατηγορίες. Μάλιστα, ο έκπληκτος δικηγόρος της, Νάιτζελ Λίκλεϊ, ζήτησε να διακοπεί η δίκη, καθώς «δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη». Ο δικηγόρος ζήτησε από το δικαστήριο να δοθεί μια παράταση για να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν με μια ομολογία ή αν θα την αλλάξουν.

Η κατηγορούμενη πάντως επέμεινε στην ομολογία της και δεν δέχτηκε την διακοπή λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να ξαναεμφανιστεί για να πει τα ίδια πράγματα».

Ο δικαστής αποφάσισε να δώσει μια μικρή παράταση έως τη Δευτέρα σε περίπτωση που η κατηγορούμενη ήθελε να αλλάξει την ομολογία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα