Βρέχει γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

16:27 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο πιάτο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σερβίρεται σήμερα με τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Φάληρο κόντρα στην Άντερλεχτ να ξεχωρίζει. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει στην... πηγή και θέλουν να πιουν νερό, όπερ και σημαίνει να πάρουν την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Αυτό θα συμβεί αν ο Ολυμπιακός

φέρει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με την Μπενφίκα που υποδέχεται την ίδια ώρα την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία ταξίδεψε στην Πορτογαλία με αρκετές απουσίες και χωρίς τον Ιμπραϊμοβιτς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ σούπερ παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στην Τουρκία ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Γιοβέντους. Στον Α' όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας ήττες στην Premier League, παρότι έχει προκριθεί στην επόμενη φάση, θέλει σήμερα κόντρα στη Σαχτάρ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι Ουκρανοί όμως είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και θα κυνηγήσουν την έκπληξη, την ώρα που ο έτερος διεκδικητής της 2ης θέσης, η Λεβερκούζεν αγωνίζεται στην Ισπανία κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Διπλό η «Μεγάλη Κυρία» - Over 2.5 στη Βασκωνία

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά για σήμερα με τα δυνατά παιχνίδια της ημέρας που είναι το «Διπλό» της Γιουβέντους κόντρα στη Γαλατασαράι σε απόδοση 1.95 και το Over 2.5 της Σοσιεδάδ απέναντι στη Λεβερκούζεν σε απόδοση 1.65. Στο παιχνίδι που διεξάγεται στην «Turk Telekom Arena» Γαλατασαράι και Γιουβέντους αγωνίζονται με φόντο την πρόκριση στους «16» του Champions League. Χαμηλή θερμοκρασία, ίσως ακόμη και χιονόπτωση προβλέπουν οι μετεωρολογικές υπηρεσίες την ώρα του αγώνα. Η Γιουβέντους έχει σκοράρει στα τελευταία 12 παιχνίδια για τη φάση των ομίλων. H «Μεγάλη Κυρία» είναι αήττητη στα τελευταία 9 παιχνίδια, κέρδισε τα 8 εξ' αυτών για όλες τις διοργανώσεις. Η συγκομιδή της ομάδας του Κόντε είναι ικανοποιητική κόντρα σε τούρκικες ομάδες, μετράει ρεκόρ 1-2-1. Δε θα μπορούσε να πηγαίνει με καλύτερη ψυχολογία στον σημερινό «τελικό» η Γιουβέντους, που είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρά το γεγονός ότι μέχρι την 4η αγωνιστική δεν είχε πανηγυρίσει νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, τελικά το έπραξε κόντρα στην Κοπεγχάγη και πλέον παίζει ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα, καθώς ακόμη και αν κερδίσουν οι Δανοί τη Ρεάλ Μαδρίτης, η "Μεγάλη Κυρία" υπερέχει στην ισοβαθμία και είναι αυτή δεύτερη. Σε περίπτωση ήττας πάντως, υπάρχει το σενάριο που τη φέρνει ακόμη και τελευταία! Από 7 σερί νίκες για το πρωτάθλημα προέρχεται η «Mεγάλη Kυρία», που φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατάταξης με διαφορά τριών βαθμών από τη Ρόμα. Πολύ καλή εμφάνιση εκτός έδρας κόντρα στην Μπολόνια και νίκη με 2-0, με τον Αντόνιο Κόντε να ξεκουράζει Γιορέντε και Τέβεζ, οι οποίοι θα παίξουν βασικοί σήμερα. «Δε θα παίξουμε για την ισοπαλία. Δεν είναι αυτή η νοοτροπία που έχει η Γιουβέντους ως ομάδα. Σίγουρα θα είναι μια όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, σεβόμαστε την Γαλατασαράι του Μαντσίνι και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν φαβορί. Έχουμε βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα», είπε ο Κόντε. Στην Τουρκία και οι τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου και του «μαέστρου» Αντρέα Πίρλο, για τον οποίο ο Κόντε εξήγησε: «Είναι αναντικατάστατος, όμως δε νομίζω ότι η απουσία του είναι καταδικαστική για εμάς. Χωρίς εκείνον νικήσαμε Ουντινέζε και Μπολόνια, γιατί να μην το πράξουμε και σήμερα;». Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην περιοχή των Βάσκων διεξάγεται ένα κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και τη Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν ήδη αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο εντός έδρας εμφανίζονται δυνατοί. Οι Γερμανοί από την άλλη θέλουν τη νίκη, καθώς κυνηγούν τη Σαχτάρ και υπολείπονται ένα βαθμό των Ουκρανών για τη δεύτερη θέση. 4/5 Over 2,5 για τις «ασπιρίνες» στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ («4-6» γκολ σε 3 περιπτώσεις). Θα πάμε με το Over 2.5 καθώς αναμένουμε τους φιλοξενούμενους να μπουν δυνατά προσπαθώντας να «καθαρίσουν» τον αγώνα και τους γηπεδούχους στο τελευταίο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι να τα δίνουν όλα για μία καλή εμφάνιση.

Over στο «Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός και Άντερλεχτ

Στο σημαντικό παιχνίδι του Φαλήρου θα πάμε με το Over 2.5 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άντερλεχτ σε απόδοση 1.65 στο Stoiximan. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μία φορά στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στο Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1974, στον δεύτερο γύρο, με την Άντερλεχτ να παίρνει την πρόκριση, με νίκη 5-1 στο Βέλγιο και τον Ολυμπιακό να κερδίζει στον επαναληπτικό με 3-0, που δεν του ήταν όμως αρκετό. Οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν να... καθαρίσουν την πρόκριση από νωρίς, για αυτό το λόγο θα ψάξουν το γρήγορο γκολ, που θα διώξει το άγχος από τα πόδια τους και θα ανοίξει το παιχνίδι. Εκεί ποντάρουμε και εμείς επιλέγοντας το Over, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να «σφραγίσουν» τη νίκη με συνεχή επίθεση και «σφυροκόπημα».

2 ή 3 γκολ στην Τσεχία

Ντέρμπι για την 3η του 4ου ομίλου στην Τσεχία με την Πλζεν να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να θέλει μόνο τη νίκη με καλύτερο αποτέλεσμα από τo 3-2 που είχε χάσει στη Μόσχα για να ισοβαθμίσει με τους Ρώσους και να προκριθεί αντί αυτών, ούσα καλύτερη στην ισοβαθμία. Εμείς θα πάμε με το 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 1.97.

Over 2.5 στο Μάντσεστερ

Κλείνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ με ακόμα ένα Over 2.5, αυτή τη φορά στο «Όλντ Τράφορντ» και στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ σε απόδοση 1.83. Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ήδη «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, όμως σήμερα της αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας, προκειμένου να «σφραγίσει» και την πρωτιά στον όμιλο. Βέβαια, οι «μπέμπηδες» θα μπουν στο αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» με σκοπό το νικηφόρο αποτέλεσμα, προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τη μετριότατη πορεία τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι περσινοί πρωταθλητές βρίσκονται μακριά από τις νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές (0-2-2), έχοντας συνδυάσει τις 2 τελευταίες με τις εντός έδρας ήττες από Έβερτον και Νιούκαστλ (αμφότερες με σκορ 0-1). Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -13 από την κορυφή και είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχει τεθεί πρόωρα εκτός της μάχης του τίτλου. Αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μερίδιο της κριτικής είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος στις χθεσινές του δηλώσεις ανέλαβε την «πλήρη ευθύνη» για την αρνητική πορεία της ομάδας. Έτσι με δεδομένο πως οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να επιστρέψουν στα γκολ και στο θέαμα, αλλά και την κρισιμότητα του παιχνιδιού από πλευράς Σαχτάρ που θέλει να διατηρηθεί στη 2η θέση θα πάμε με το Over 2.5 αναμένοντας ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ.

Under στα κρίσιμα παιχνίδια των Σαραγόσα και Βόννη

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου όπως κάθε Τρίτη θα μας απασχολήσει το Eurocup. Αρχίζουμε με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Under 149.5 στον αγώνα Ρόμα - Σαραγόσα σε απόδοση 1.95. Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Ρόμα έχει αποκλειστεί ενώ η Σαραγόσα χρειάζεται μόνο μια νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια για να κλειδώσει την πρόκριση. Λογικά θα πάει για τη νίκη απόψε ώστε να μην έχει άγχος την τελευταία αγωνιστική. Θα αποφύγουμε το διπλό γιατί η Ρόμα είναι καλή ομάδα, όπως έδειξε στο Βερολίνο, και εντός έδρας μπορεί ακόμα και να νικήσει. Άλλωστε η Σαραγόσα θα έχει άλλη μια ευκαιρία στην δέκατη αγωνιστική με την αδιάφορη Γκραβελίν εντός έδρας. Επιλογή που προκύπτει είναι το Under 149.5 αφού η Ρόμα ρίχνει πολύ τον ρυθμό της όταν παίζει εντός έδρας και η Σαραγόσα θα θελήσει να καθαρίσει από απόψε την πρόκριση με την καλή της άμυνα. Άλλωστε στις τελευταίες της νίκες η Σαραγόσα έπαιξε άμυνα που έσπαγε κόκκαλα (50 από Άλμπα, 60 από Βόννη, 68 από Φουενλαμπράδα.). Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μονς - Βόννη και τη νίκη των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με το Under 148.5 πόντους σε απόδοση 2.70. Απόψε η Βόννη επιθυμεί να νικήσει αλλά κυνηγάει το θαύμα για την πρόκριση. Η Σαραγόσα βρίσκεται μία νίκη πάνω από την Βόννη και έχει και την καλύτερη διαφορά στα μεταξύ τους. Οπότε για να προκριθούν οι Γερμανοί θέλουν δυο νίκες και συγχρόνως δυο ήττες της Σαραγόσα από τις αδιάφορες Ρόμα και Γκραβελίν. Κάνει λοιπόν το καθήκον της σήμερα η Βόννη και ελπίζει σε δώρα. Με τη νίκη της Βόννη θα συνδυάσουμε το Under 148.5. Είναι φανερό ότι η Βόννη έχει ρίξει ρυθμούς λόγω κούρασης. Η Μονς είναι η χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης και το σημερινό όριο έχει ξεπεραστεί σε δύο μόνο από τα παιχνίδια της.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
γκολ, γκολ, premier league, champions league, formula 1, ολυμπιακος, σημαίνει, σεν, league, arena, εμφάνιση, τσσκα, eurocup, betarades, tennis, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , προγνωστικα στοιχηματος, Καθεδρικός του Αγίου Βασιλείου, Καλή Χρονιά, ολυμπιακοί αγώνες, betarades, αποτελεσματα, κουπονι, δυνατα, βελγιο, βερολινο, δωρα, ισπανια, κοντρα, μπασκετ, παιχνιδια, προγραμμα, ρεαλ, ψυχολογια, ωρα, formula 1, αγχος, αμυνα, ατμοσφαιρα, βαθμολογια, βοννη, βρισκεται, γεγονος, γινει, γηπεδο, δεδομενο, δευτερο, δειτε, δηλωσεις, διπλο, ευκαιρια, ειπε, υπαρχει, εμφάνιση, ιδια, ιδιο, υπηρεσιες, θαυμα, κυπελλο, κοπεγχαγη, λογο, μακρια, μοσχα, νερο, νικη, νιουκαστλ, νοοτροπια, ομαδα, ομορφη, ουντινεζε, ουσιαστικα, παμε, ποδοσφαιρο, πηγη, πορτογαλια, πρωι, ρεαλ μαδριτης, ρεκορ, ρομα, σεναριο, σεν, σερι, σιγουρα, συγκεκριμενα, σουπερ, τουρκια, τριτη, τσεχια, τσσκα, τσσκα μοσχας, φαληρο, φοντο, φορα, eurocup, league, μια φορα, ομαδες, παιχνιδι, ποδια, premier league, σαχταρ, σημαίνει, tennis, θερμοκρασια, θετικα
Τυχαία Θέματα