Βραζιλία έχεις ταλέντο... στα οπίσθια (pics.)

12:42 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Βραζιλία δεν ασχολούνται με τετριμμένους διαγωνισμούς, όπως τραγουδιού, χορού και μαγειρικής για να αναδείξουν το ταλέντο των συμμετεχόντων.
Εκεί αναζητούν και βραβεύουν τα καλύτερα οπίσθια με τον ανταγωνισμό να είναι ιδιαίτερα σκληρός για την ανάδειξη της "Miss Bum Bum".
Είκοσι επτά υποψήφιες, μια για κάθε πολιτεία της χώρας, ανταγωνίζονται σε αυτά τα καλλιστεία, στα οποία οι χρήστες του διαδικτύου θα αναδείξουν τις 15 τελικές διεκδικήτριες, οι οποίες θα ταξιδέψουν στο Σάο Πάολο για να λάβουν μέρος στον μεγάλο τελικό.
Όλα τα καλλίγραμμα κορμιά θα παρελάσουν μπροστά από την κριτική επιτροπή, με τη νικήτρια να κερδίζει 2.500 δολάρια, τη δεύτερη 1.500 και τη τρίτη 1.000, όπως και αμέτρητα βλέμματα θαυμασμού...
Η Βραζιλιάνα συγγραφέας Γκρατσιέλα Μουράνο ερωτηθείσα για τον διαγωνισμό είπε ότι οι συμπατριώτες της έχουν εμμονή με το συγκεκριμένο σημείο του σώματος και η λέξη που χρησιμοποιούν για τα οπίσθια είναι το ''bumbum''. Πρόσθεσε επίσης πως ''όλες οι κοπέλες έχουν διαβάσει για το διαγωνισμό, παρόλο που δεν το παραδέχονται, ενώ όλοι οι άνδρες έχουν ως όνειρο μία θέση στην κριτική επιτροπή''.

Keywords
Τυχαία Θέματα