Βούτσης: Δεν αποτελούν κεντρική πολιτική οι απειλές Καμμένου

10:37 8/4/2015 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος ως προς την επίτευξη μιας καλής συμφωνίας για τη διαπραγμάτευση, δήλωσε μιλώντας στο Mega ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, τονίζοντας παράλληλα ότι το πρόβλημα της χρηματοδότησης θα τελειώσει με μία νέα συμφωνία.
Ο υπουργός Εσωτερικών επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της, από τον περασμένο Αύγουστο, χωρίς να παίρνει ούτε ένα

ευρώ, ενώ κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις του Π. Καμμένου για τους τζιχαντιστές, επισημαίνοντας ότι δεν αποτελούν κεντρική πολιτική οι συγκεκριμένες απόψεις.
Μεταξύ άλλων ο υπουργός ανέφερε πως θα προχωρήσουν οι προσλήψεις στο Δημόσιο και πως οι δήμοι θα πρέπει να επανασυστήσουν τη Δημοτική Αστυνομία.
Τέλος, ο κ. Βούτσης δήλωσε ότι δεν θα προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, γιατί, όπως διαπιστώθηκε σε σύσκεψη των υπουργών, υπάρχουν δυσκολίες στη συγχώνευση των δύο χαρτοφυλακίων, ενώ σημείωσε ότι την Μεγάλη Πέμπτη θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια με το οποίο έχουν συμφωνήσει και οι κυβερνητικοί εταίροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα