Βούρος: Τώρα να βιαστούν ΑΕΚ και Δήμος

22:11 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

Γεμάτη σε διάρκεια, αλλά και από ικανοποίηση ήταν η σημερινή μέρα του Γιάννη Βούρου. Από το πρωί βρέθηκε στη Βουλή, όπου συζητιόταν το θέμα του γηπέδου, ενώ λίγο μετά συνεδρίαζε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έτσι λοιπόν, όπως ήταν λογικό, τα ευχάριστα (και τα τυπικά) για το γηπεδικό θέμα της ΑΕΚ, τα έμαθε κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στην Γερουσία. Βγαίνοντας από την αίθουσα, το aek365

επικοινώνησε μαζί του για μία πρώτη δήλωση, μετά από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για περισσότερο από έναν χρόνο, προκειμένου να αποσπάσει τη θετική εισήγηση της Βουλής και η ΑΕΚ να πάρει την άδεια για την ανέγερση του... σπιτιού της.

Εμφανώς ικανοποιημένος, αλλά χωρίς να πετάει στα... σύννεφα, αφού γνωρίζει ότι ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά, μέχρι η ΑΕΚ να αγωνίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια, μας είπε: «Ο δρόμος της ΑΕΚ δεν ήταν ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα. Πάντα ήταν στο στόχαστρο και τώρα για έναν ακόμα λόγο, που είναι το γήπεδο. Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι άνθρωπο, ακόμα και μέσα από τα σπλάχνα της ΑΕΚ, θα αντιπαρατεθούν με το σχέδιο. Η επίσημη ΑΕΚ και οι φίλαθλοι θα πρέπει να επαγρυπνήσουν και να προφυλάξουν αυτό το σημαντικό βήμα», ήταν τα πρώτα λόγια του, έχοντας προφανώς στο μυαλό του πως τώρα ξεκινάει ένας άλλος... γολγοθάς.

Πώς φτάσαμε όμως ως εδώ: «Έκανα αυτό που υποσχέθηκα ότι θα προσπαθήσω να κάνω. Με τη βοήθεια ανθρώπων που συμπορεύθηκαν μαζί μου, με ανθρώπους που γνώριζα, αλλά και με το Υπουργείο που αντιλήφθηκε το μεγάλο λάθος που έχει γίνει, καταφέραμε να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα για την ΑΕΚ. Γιατί η αλήθεια είναι πως κατάλαβαν ότι δεν είναι δυνατόν μία ομάδα με δικό της χώρο, να μην μπορεί να φτιάξει γήπεδο. Αντιλήφθηκαν το άδικο, άφησαν στην άκρη οπαδικές προτιμήσεις και βοήθησαν για να φτάσουμε εδώ. Όλοι συμμάχησαν για το δίκαιο»

Τι γίνεται όμως από εδώ και στο εξής, είναι ένα μεγάλο ερώτημα για πολλή κόσμο: «Το θέμα πρέπει να πάρει άμεσα σάρκα και οστά. Δεν θα πρέπει να το αφήσει έτσι η ΑΕΚ. Η άποψή μου είναι πως θα πρέπει όσα έχουν συμφωνηθεί, σε προφορικό επίπεδο, ανάμεσα στην ΠΑΕ, την Ερασιτεχνική και τον Δήμο, να υπογραφούν άμεσα για να προχωρήσουν όλοι μαζί ενωμένοι και χωρίς να μπουν άλλα εμπόδια στη μέση. Καταφέραμε να κάνουμε πράξη αυτό που επιθυμούσαμε όλοι αυτό το διάστημα που τρέχαμε. Δεν πρέπει να μείνουμε άλλο πίσω. Τώρα, θα πρέπει να είναι όλοι τους προσεκτικοί για την επιλογή των ανθρώπων που θα αναλάβουν το κατασκευαστικό κομμάτι, αλλά και αυτό της χρηματοδότησης. Εμένα η αποστολή μου, που είχα αναλάβει ανιδιοτελώς, τελειώνει εδώ. Δεν θα εμπλακώ άλλο, παρά μόνο αν μου ζητηθεί από την ΑΕΚ να βοηθήσω σε θέματα που θα μπορώ. Πλέον τον λόγο τον έχει η ΑΕΚ και ο Δήμος».

Όσο για τα σχέδια του γηπέδου, μας ξεκαθαρίστηκε πως είναι ένα θέμα που δεν έχει συζητηθεί, υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο, αλλά στην παρούσα φάση το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει στα χέρια της την άδεια (τυπικά όταν δημοσιευθεί ο νόμος στο ΦΕΚ), είναι και το σημαντικότερο θέμα. Ωστόσο, όπως είχε τονιστεί στην συνάντηση της περα

Keywords
Τυχαία Θέματα