«Βολές» Ντομενέκ κατά πάντων

10:54 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στις 21 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του Ραϊμόν Ντομενέκ με τίτλο "Tout Seul", δηλαδή "Εντελώς μόνος" και σε αυτό ο Γάλλος τεχνικός μοιράζεται τις εμπειρίες του από την παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας. Τα όσα γράφει ο Ντομενέκ, κυρίως για τους Ανρί, Ανελκά, Ριμπερί, Μαλουντά και Νασρί αναμένεται να προκαλέσουν πολλές συζητήσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντομενέκ γράφει για
Τον τελικό του Μουντιάλ το 2006: "Το θυμάμαι ακόμα το ματς με την Ιταλία, ήταν τραγωδία. Η κουτουλιά του Ζιντάν, η αποβολή, η

απώλεια αυτοπεποίθησης και η ήττα".
Τον Ζιντάν: "Εάν είχε εναντιωθεί στις αποφάσεις μου, όλοι θα τον είχαν μιμηθεί. Για αυτό τον λόγο προσπάθησα να χτίσω μια δυνατή σχέση με τον αρχηγό μου, για να περάσω καλύτερα το μήνυμα στην υπόλοιπη ομάδα. Ο Ζιζού ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης".
Τον Ανελκά: "Δεν κάνει τίποτα για τους άλλους, έπαιζε όπως πάντα για τον εαυτό του, με προσέβαλε με υβριστικές εκφράσεις στο ημίχρονο του αγώνα με το Μεξικό".
Τον Ανρί: "Έχω σβήσει τον Ανρί από την μνήμη μου. Είχε παίξει μόνο ένα ματς μέσα στο 2010 και δεν έπρεπε να είναι στην τελική φάση. Δεν έκανε καν ζέσταμα πριν το ματς με το Μεξικό, δεν τον ένοιαζε".
Τον Μαλουντά: "Δεν άντεχε να παίζει στην επίθεση. Είχε αρνηθεί να παίξει αμυντικός χαφ. Με αγνοούσε κάθε φορά που του έδινα μια συμβουλή. Ήθελε να είναι το Νο. 10".
Τον Ριμπερί: "Ο Ριμπερί δεν συμπαθεί τον Γκουργκίφ, αυτό είναι βέβαιο. Πριν το ματς με το Μεξικό είχα πει στον Γκουργκίφ πως εμπιστεύομαι εκείνον για να ηγηθεί της ομάδας. Είδα εκείνη την στιγμή στον Ριμπερί έναν φθόνο, μια ζήλεια. Είναι σαν τον Ανελκά και τον Ανρί, όλα γυρίζουν γύρω από αυτόν. Έχει συμπεριφορά ντίβας. Οι Ανελκά και Ανρί ήταν οι πρώτοι που εγκατέλειψαν το πλοίο".
Τον Νασρί: "Ο Νασρί αποτελεί το σύμβολο του παίκτη που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλο".
Τον Μπενζεμά: "Ο Μπενζεμά κατάφερε να αφήσει στην άκρη το ‘εγώ' του και έγινε σπουδαίος παίκτης λόγω της συνύπαρξης του στην Ρεάλ με τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον έντονο ανταγωνισμό του με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν στον ισπανικό σύλλογο".

Keywords
Τυχαία Θέματα