Βλέπουν πλέι οφ τα Χανιά

20:19 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Τα Χανιά πήραν αυτό που άξιζαν στο σημερινό ματς. Ηταν ανώτερα από τους αντιπάλους τους. Εφτιαξαν φάσεις, σκόραραν νωρίς και αν ήταν πιο αποτελεσματικά στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν και άλλα γκολ.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τα Χανιά. Πριν καλά-καλά οι παίκτες των δυο ομάδων «ζεσταθούν», ο Βασιλόγιαννης με σουτ έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους εκμεταλλευόμενος

την ασίστ του Μανωλά.

Ο ΑΟΧ συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 4' είχε διπλή ευκαιρία με τους Μαραγκουδάκη, Μανωλά με τον Πάγκαλο στο 10' με κεφαλιά να αγγίζει το 2-0. η Επισκοπή έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει, την ώρα που τα Χανιά συνέχιζαν να τη σφυροκοπούν με τον Μαραγκουδάκη στο 17' να ΄χει νέα καλή στιγμή για τους οικοδεσπότες.

Μετά το 20' ο ρυθμός του ματς έπεσε. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, ανέβηκαν, όμως δεν απείλησαν έως το 45', όταν η σέντρα-σουτ του Γκονζάλεζ με παρέμβαση και του τερματοφύλακα των Χανίων, Θεοδωρόπουλου βρήκε την πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού.

Τίποτα στο β' ημίχρονο

Το 1-0 έμελλε να είναι το σκορ του ημιχρόνου και δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο 45λεπτο, όπου οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ήταν ελάχιστες.

Ένα σουτ του Γκονζάλεζ στο 46' ήταν η ευκαιρία για την Επισκοπή, την ώρα που τα Χανιά άγγιξαν το 2-0 με τον Τσάτσο στο 85'.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 12' Σπαθαράς, 14' Μανωλάς, 57' Μπρατσιάνι, 60' Βιδάλης, 80' Πιθαρούλης, 81' Γκονζάλεζ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Χατζηησαΐαας, Μανωλάς (76' Καμπλιώνης), Παγώνης, Πότσι, Γκούμας, Βασιλόγιαννης, Κονσταντίνοφ (57' Τσάτσος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Σπαθάρας, Σελινιωτάκης, Μπρατσιάνι, Μαρτσάκης (69' Σουμπασάκης), Γκονζάλες, Βιδάλης, Δελήμπασης, Δρακάκης (55' Γιακουμάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα