“Βλέπει” ξανά τον ελεύθερο Βέλλιο η ΑΕΚ

16:02 10/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ξανά στο προσκήνιο έρχεται η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου για την ΑΕΚ. Ο 22χρονος φορ βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας στην καριέρα του, καθώς ήδη, μέσω twitter αποχαιρέτησε την Έβερτον. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έβερτον για όσα έζησα τα τελευταία 3,5 χρόνια, αλλά θέλω περισσότερο απ' όλους και όλα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη και την αγάπη τους. Θα είστε για

πάντα στην καρδιά μου» έγραψε αρχικά ο Απόστολος Βέλλιος στο twitter, για να κάνει ιδιαίτερη μνεία στον πρώην προπονητή του:
«Ευχαριστώ για όλα κύριε Ντέιβιντ Μόγιες...».

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 22χρονο φορ είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Βέβαια με πρόσφατες δηλώσεις του πατέρα του, ο οποίος είχε τονίσει πως στόχος του γιου του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, δεν υπήρξε δημόσια συνέχεια σε αυτή την υπόθεση. Η ΑΕΚ πάντως αναμένεται να κάνει την προσπάθειά της, προκειμένου να τον πείσει να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της.

Από την Ένωση αναμένεται να κάνουν μία προσπάθεια, με δεδομένο ότι το ενδιαφέρον για την περίπτωση του Βέλλιου είναι σίγουρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα