Βλέπει βελτίωση ο Πρίφτης

17:26 31/12/2012 - Πηγή: AEK365

«Δημιουργήσαμε μία ομάδα προσαρμοσμένη στα οικονομικά δεδομένα της περιόδου που διανύουμε, κάτι που φυσικά ισχύει για τις περισσότερες ομάδες της Α1. Για την μέχρι τώρα πορεία μας το πρόσημο είναι θετικό, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Αυτό θα είχε συμβεί, αν δεν είχαν προκύψει κάποιες δυσκολίες, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν με την υπόθεση του Βρκιτς, ακολούθως με τον σοβαρό τραυματισμό του Κυρίτση και φυσικά το τραγικό συμβάν με τη σύζυγο του Στρναντ. Έχω την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε τροχιά βελτίωσης και το ζητούμενο είναι να σταθεροποιήσουμε την

απόδοση μας» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας και συνέχισε: «Συνολικά πρέπει να τονίσω πως είμαστε μία ομάδα πολύ δεμένη, η οποία αποτελείται από εξαιρετικούς χαρακτήρες. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ηρεμία που διοχετεύει στην ομάδα, η διοίκηση κι ο ιδιοκτήτης, κύριος Αγγελόπουλος, κάνει την δουλειά μας στο παρκέ πιο εύκολη».
Η πρώτη αναμέτρηση του 2013 θα βρει την ομάδα στο κλειστό των Ιλισίων για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής απέναντι στον Ηλυσιακό (5/1).

Keywords
Τυχαία Θέματα