Βλέπει Κάντζι για την επίθεση

18:33 5/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την περίπτωση του Μακούμπα Κάντζι εξετάζουν για την επίθεση στην ΑΕΚ, του θηριώδη φορ που μένει ελεύθερος από την Καλλονή, στην οποία ήρθε τον Γενάρη και την βοήθησε να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ, πετυχαίνοντας 6 τέρματα. Ο ύψους 1.93 επιθετικός που είναι διεθνής με την Γκάμπια έχει δεχθεί κρούσεις και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όπως η Ξάνθη και ο Λεβαδειακός, ωστόσο φαίνεται πως στο «παιχνίδι» για την απόκτησή

του έχει μπει και η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν την ενημέρωση πως στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2 θα επιτρέπονται και παίκτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και γι' αυτό κοιτούν και περιπτώσεις παικτών όπως ο Κάντζι.

Ο 28χρονος φορ διακρίνεται για την δύναμή του και την καλή του τεχνική και έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις καλύτερες ομάδες του αμερικανικού πρωταθλήματος, παίζοντας μάλιστα μία σεζόν και στο πλευρό του Τιερί Ανρί, στους Νιου Γιορκ Ρέντμπουλς. Για τον Κάντζι είχαν ενδιαφερθεί πέρυσι και ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, όπως η Μπόλτον και η Μπλάκπουλ, ενώ πριν έρθει στην Καλλονή αγωνιζόταν στους Χιούστον Ντάιναμο. Στην Ένωση εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών εκτός του Κάντζι (όπως ο Μανιάς), καθώς ο πρώτος στόχος για την επίθεση που είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος φέρεται σύμφωνα με το περιβάλλον του να προτιμά το εξωτερικό, καθώς έχει στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση η οποία δεν τον αφήνει... αδιάφορο και φαίνεται πως προτιμά να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Δείτε παρακάτω βίντεο με τον Κάντζι και κάποια από τα γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Καλλονής φέτος αλλά και με άλλες ομάδες κατά το παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα