«Βλέπει φαντάσματα ο Αλαφούζος»

23:12 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

Αμέσως μετά την λήξη του ντέρμπι, ο Σάββας Θεοδωρίδης, εξαπέλυσε επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο και μίλησε για επεισόδια στα μπουθ και για... ήττα στο ΟΑΚΑ.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης

μίλησε μετά το ματς:

Για το αγωνιστικό κομμάτι «Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, ήρθαμε ισοπαλία, ο Παναθηναϊκός είναι πίσω 16 βαθμούς. Δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά το είχαμε σίγουρα, μιλάγαμε για θρίαμβο και με τα λόγια δεν κερδίζεις ποτέ. Είναι καλό το αποτέλεσμα για να βάλουν το κεφάλι κάτω οι παίκτες και να δουλέψουμε. Ήταν ένα δίδαγμα το σημερινό, σαν ήττα η ισοπαλία».


Για τη συμπεριφορά των οπαδών: «Στο γήπεδο δεν συνέβη τίποτα, δυο - τρεις περιπτώσεις που όμως συμβαίνουν στα γήπεδα. Στα μπουθ όμως είχαμε μεγάλη φασαρία, υποφέραμε, μέχρι τα αποδυτήρια μας έφτασαν... ».

Για τις δηλώσεις Αλαφούζου: «Καταδικάζω τις δηλώσεις Αλαφούζου, βλέπει φαντάσματα, πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι με τη διαιτησία, την αφήνω στην κρίση του κόσμου. Τον δικαιολογώ πάντως γιατί δεν ξέρει μπάλα. Με το twitter δεν λύνονται τα προβλήματα, είναι ντροπή αυτό. Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας, τα έβαλε με τους διαιτητές, ενώ συνεχίζει να ρίχνει λάσπη»

Keywords
Τυχαία Θέματα