Βλέπει Ευρώπη ο ΟΦΗ

19:21 4/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΦΗ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΑΘΑΣ (ΠΕΙΡΑΙΑ)

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις ο ΟΦΗ καταφέρει να είναι εκείνος ο νικητής στο ντέρμπι της Κρήτης. Η ομάδα του

Νίκου Αναστόπουλου απέσπασε το "τρίποντο" χάρις σε τέρμα του Παπουλή στο 9΄. Το ματς δεν προσέφερε κάποια κλασική ευκαιρία αφού και οι δύο ομάδες δεν έφταναν συχνά στις εκατέρωθεν εστίες. Η νίκη του ΟΦΗ δίνει στην ομάδα επιπλέον ελπίδες για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη ο Εργοτέλης έδειξε πως είναι ασταθής στην απόδοσή του.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Δέκα λεπτά χρειάστηκαν μόλις για να καταφέρει ο ΟΦΗ να πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Το τραγικό λάθος των Δάρλα και Γιοβάνοβιτς στη μεγάλη περιοχή είχε ως αποτέλεσμα ο Παπουλής να εκμεταλλευτεί την ασυνεννοησία των δύο αμυντικών του Εργοτέλη και να στείλει με συρτό σουτ την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πίρσον.

Από κει και πέρα το πρώτο μέρος ανήκει στον Εργοτέλη ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να φτάσει στο 1-1. Μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ήρθε 23' όταν ο Λεάλ βρήκε αμαρκάριστο, με κάθετη πάσα, τον Κουτσιανικούλη ο οποίος έκανε άσχημο πλασέ στο τετ-α-τετ με τον Πίρσον.

Μετά το 30ο λεπτό ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά αφού και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου. Το πρώτο μέρος έληξε με τον ΟΦΗ να προηγείται με την μοναδική του ευκαιρία.

Στην επανάληψη το θέαμα απουσίαζε αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε προϋποθέσεις να απειλήσει την εστία των Βεζυρίδη και Πίρσον αντίστοιχα.

Ο ΟΦΗ έδειξε να συμβιβάζεται με το 1-0 αφού έβλεπε και την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου να μην κάνει ευκαιρία.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Εργοτέλης έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Κουτσιανικούλης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Σα να μην έφτανε αυτό ο Νίκος Καραγεωργίου εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να αποβληθεί και εκείνος με την σειρά του.

Ο ΟΦΗ απέσπασε μεγάλο "διπλό" το οποίο του δίνει το δικαίωμα να κάνει όνειρα ακόμα και για... Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα