''Βλέπει'' Μπάλλα η ΑΕΚ

08:34 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στην ΑΕΚ: Θέλουν να κλείσουν από τώρα για του χρόνου ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά όπως είχατε διαβάσει στο aek365. Παίκτες με ταλέντο, που ήδη έχουν δείξει θετικά στοιχεία, που έχουν αποκτήσει μία μικρή εμπειρία, που διψούν για διάκριση και μπορούν να σταθούν σε μία πρωταθληματική ΑΕΚ. Μέσα σε αυτή τη λίστα των Ελλήνων παικτών βρίσκεται και ο Παναγιώτης

Μπάλλας.

Ο 20χρονος, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές, αμυντικός μέσος του Ατρομήτου είναι από πέρυσι κιόλας στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ.
Το ίδιο συμβαίνει και φέτος, καθώς πραγματικά είναι ένα σπουδαίο ταλέντο με προοπτική. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Ώρα των Σπορ" στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν από τώρα για το χρόνου τον Μπάλλα και δεν αποκλείεται σύντομα να καταθέσουν πρόταση στον Ατρόμητο για την απόκτησή του, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2015.

Ο Μπάλλας είναι "παιδί" του Ατρόμητου στον οποίο ανήκει από το 2008, όταν και τον απέκτησε από ομάδα της Καρδίτσας. Το 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και από πέρυσι αποτελεί το βασικό αμυντικό χαφ του Ατρόμητου μετρώντας ως τώρα 25 συμμετοχές με τη φανέλα του.

Να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα ο Μπάλλας αναρρώνει μετά από επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο χέρι, όταν στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ο συμπαίκτη του Στάθης Ταυλαρίδης άθελά του τον χτύπησε στο χέρι με αποτέλεσμα να του το σπάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα