«Βλέπει» 4άδα ο Αστέρας

19:18 12/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Τρίπολης
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 19η αγωνιστική

Ο Αστέρας επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στην Τρίπολη για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Το ματς

Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε για να βρει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Αυτό

ήρθε μόλις στο 19' με τον Καράσκο να εκμεταλλεύεται τη λάθος επέμβαση του Γιωργαλλίδη και να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν και τα κατάφεραν, αλλά στο 45', ο Πάπα Σανκαρέ με κεφαλιά έκανε το 2-0. Από την στιγμή που οι παίκτες του Πλατανιά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και το τρίτο γκολ και καθάρισαν. Το τρίτο γκολ του Αστέρα ήταν και το πιο εντυπωσιακό καθώς η αφετηρία του ήταν ένα κόρνερ του Πλατανιά! Ο Μουνάφο έκλεψε, ο Ντε Μπλάσις έτρεξε και πάσαρε, ο Καράσκο σούταρε στην κίνηση και ο Χουάνμα σκόραρε σε κενή εστία μετά από απόκρουση του Γεωργαλίδη.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Γιούι, Σανκαρέ (84' Ζαραδούκας) Γκοϊάν, Κοντοές, Ζησόπουλος, Μουνάφο (68' Σέτι), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (76' Μπακασέτας), Χουάνμα.

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλίδης, Ίνκουμ, Δημήτρης, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Τετέ, Μενδρινός (86' Σιώπης), Μπέλιτς (83' Μπεριάν), Τόρες, Κάταϊ, Γουνδουλάκης (62' Βλαχοδήμος).

Keywords
Τυχαία Θέματα