Βίντεο-ντοκουμέντο με την επίθεση φάλαινας-δολοφόνου (VIDEO)

18:33 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια όρκα-φάλαινα δολοφόνο να επιτίθεται σε έναν εκπαιδευτή και επί 15 λεπτά να προσπαθεί να τον κομματιάσει.

Το βίντεο προβλήθηκε ως μέρος μίας δίκης που γίνεται εναντίον του υδάτινου πάρκου «SeaWorld», το οποίο κατηγορείται ότι εκθέτει τους εκπαιδευτές του σε τεράστιους κίνδυνους απέναντι στις γιγαντιαίες και δολοφονικές φάλαινες.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε το 2006, ο εκπαιδευτής Κεν Πήτερς δέχεται μια δολοφονική επίθεση από την φάλαινα Κασάτκα, η οποία τον αρπάζει από το πόδι και τον παρασύρει στα βαθιά νερά για αρκετή

ώρα. Μάλιστα, ενώ ο Πήτερς καταφέρνει να ανέβει στην επιφάνεια η Κασάτκα τον τραβά ξανά κάτω σε ένα δεύτερο γύρο επίθεσης. Ευτυχώς, ο Πήτερς σώθηκε καθώς κράτησε την ψυχραιμία του και μπόρεσε να βγει από το νερό έχοντας σπάσει μόνο τον αστράγαλό του.

Δυστυχώς όμως την ίδια τύχη δεν είχε η εκπαιδεύτρια Ντον Μπράντσου η οποία το 2010 είχε κατακομματιαστεί από την φάλαινα δολοφόνο Τίλικουμ, κάτι που οδήγησε και στη δίκη του πάρκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα