Βίλας Μπόας: Βρώμικο μαρκάρισμα (VIDEO)

13:27 30/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με αγωνία περιμένει ο Αντρέ Βίλας Μπόας τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά το πολύ σκληρό μαρκάρισμα που του έκανε ο Τσάρλι Άνταμς στην διάρκεια φιλικού προετοιμασίας κόντρα στην Λίβερπουλ με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει λόγο για βρώμικο μαρκάρισμα από μεριάς του Σκωτσέζου αμυντικού.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Τότεναμ τόνισε: "Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ βρώμικο μαρκάρισμα. Ο αντίπαλος του είχε ξεφύγει και εκείνος ήρθε από πίσω κτυπώντας τον αστράγαλο του. Στο ημίχρονο ο Τσάρλι Άνταμς ήρθε

και μου είπε κάτι για αυτό το μαρκάρισμα, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να είχε ζητήσει συγγνώμη από τον ίδιο τον Μπέιλ. Αν γλίτωσε το νοσοκομείο, αυτό έγινε επειδή ήταν πολύ τυχερός. Δεν ήξερα ότι είχαν προηγούμενα, αλλά τώρα το έμαθα".
Υπενθυμίζεται πως πριν από, περίπου, ένα χρόνο ο Τσάρλι Άνταμς, αγωνιζόμενος στην Μπλάκπουλ, είχε μαρκάρει δυνατά τον Μπέιλ με αποτέλεσμα ο Ουαλός μεσοεπιθετικός της Τότεναμ να μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Τώρα ο Βίλας Μπόας θεωρεί πως το χτύπημα του Άνταμς ήταν εσκεμμένο και σκοπεύει να ζητήσει από την διοίκηση της Τότεναμ να καταγγείλει το περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα