Βίλας Μπόας: Ντροπιαστική ήττα

16:09 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Τότεναμ διασύρθηκε στο Etihad από την Μάντσεστερ Σίτι χάνοντας με 6-0 και ο Αντρέ Βίλας Μπόας έκανε λόγο για μια ντροπιαστική ήττα που γνώρισε η ομάδα του Λονδίνου ενώ παραδέχτηκε πως του είναι δύσκολο να εξηγήσει το τελικό αποτέλεσμα.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ τόνισε: "Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Είναι δύσκολο να βρεις μια εξήγηση για ένα αποτέλεσμα όπως αυτό. Όλα πήγαν χάλια για εμάς, πήγαμε από το να είμαστε μια από τις καλύτερες άμυνες της χώρας στο να δεχόμαστε

έξι γκολ. Ο μόνος τρόπος για να αντιδράσουμε είναι στα επόμενα ματς. Το μόνο που μπορώ να πω στους οπαδούς μας είναι συγγνώμη. Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, δεν είναι του επιπέδου μας".
Πάντως σημερινά βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η θέση του Βίλας Μπόας στον πάγκο της Τότεναμ πλέον μόνο σίγουρη δεν είναι καθώς το καλοκαίρι η ομάδα ξόδεψε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ, λόγω της πώλησης του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης, και πήρε παίκτες όπως ο Λαμέλα, ο Σολδάδο και ο Έρικσεν αλλά μετά από 12 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις 12 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα