Βιλανόβα: Κορυφαίος ο Μέσι

19:42 29/7/2012 - Πηγή: AEK365

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τίτο Βιλανόβα μετά το φιλικό με τη Ράγια Καζαμπλάνκα. Ο Καταλανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα στάθηκε φυσικά στον Λιονέλ Μέσι αλλά και τους στόχους των "Μπλαουγκράνα".

Αρχικά, ο Βιλανόβα τόνισε: «Όταν έχεις τον καλύτερο παίκτη του κόσμου με τέτοια ευχέρεια στο σκοράρισμα, μπορεί να κάνει τη διαφορά, όπως την έκανε και στον αγώνα με τη Ράγια. Ήταν ένα χρήσιμο φιλικό αφού αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που μας ανάγκασε να τρέξουμε πολύ. Όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας έπαιξαν πολύ καλά όπως όλοι

οι παίκτες αγωνίστηκαν σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Στην συνέχεια, ο 43χρονος προπονητής υπογράμμισε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τραυματισμό με μεγάλο χρόνο αποθεραπείας. Όταν θα είναι απολύτως καλά θα χαρούμε να τον έχουμε και πάλι κοντά μας. Πάντως η κατάσταση του βελτιώνεται συνεχώς τον τελευταίο μήνα».

Τέλος, ο Βιλανόβα υπογράμμισε: «Αντιλαμβάνομαι ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Αλλά θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι εκείνη την εβδομάδα θα έχουμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε όλοι μαζί για πρώτη φορά φέτος. Έχουμε δύο αγώνες την προσεχή εβδομάδα και έπειτα πολλοί παίκτες θα ενσωματωθούν με τις εθνικές τους ομάδες. Μοιράστηκα τις σκέψεις μου με τη διοίκηση και αποφασίστηκε ότι μπορεί να παίξει η δεύτερη ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα