Βενγκέρ: Πρέπει να παλέψουμε σαν τρελοί

11:22 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

Με τη συμπλήρωση 13 αγωνιστικών στη Premier League, η Άρσεναλ είναι 13 βαθμούς πίσω από τη πρωτοπόρο Τσέλσι με τον Αρσέν Βενγκέρ να σημειώνει πως η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Σε δηλώσεις του ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε: "Πρέπει να παλέψουμε σαν τρελοί τώρα και να επιστρέψουμε. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια.
Δεν μπορείς να πεις ότι

το πρωτάθλημα έχει κριθεί μετά από 13 ή 14 παιχνίδια. Δεν μπορείς, επίσης, να πεις ότι η διαφορά των έξι βαθμών (σ.σ. μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι) δεν μπορεί να καλυφθεί".
Στη συνέχεια, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά και δεν είχαμε ποτέ όλη την ομάδα μαζί από την αρχή της σεζόν. Ήταν ένα τυπικό ξεκίνημα μετά από Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε δώσει πολλές φορές μάχη για τον τίτλο. Ο κόσμος θυμάται πάντα τον νικητή, αλλά η μάχη για τον τίτλο ήταν πολλές φορές και για μεγάλες περιόδους έντονη τα τελευταία 8 ή 9 χρόνια. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην Αγγλία. Ο ανταγωνισμός ανεβαίνει κάθε χρόνο και η Τσέλσι ξεκίνησε εξαιρετικά φέτος. Θα είναι δύσκολο να τους πιάσει οποιοσδήποτε, αλλά πρέπει να παλέψουμε για να το πετύχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα